În urmă cu aproximativ patru ani de zile, Organizația PNL Slatina a avut ocazia să dea o lecție dură PSD și să câștige primăria. Din păcate, interesele de gașcă au fost mai presus decât dorința locuitorilor municipiului Slatina și singurul om care putea atunci să ajungă primar, Gabriel Dima Buliteanu, a fost vândut de Iuda, care la acea vreme era personificat de nimeni altul decât președintele PNL Olt, deputatul Gigel Știrbu. Dacă Iuda a băgat în buzunar treizeci de arginți din vânzarea Mântuitorului Iisus Hristos, fostul popă de țară Gigel Știrbu l-a vândut pe Buliteanu pe doi arginți și postul de deputat asigurat.

De fapt, Gabriel Dima Buliteanu nu a fost pus pe o tarabă în piață să fie vândut en-gross sau en-detail, ci lucrat la un așa-zis sondaj de opinie, măsluit și în care pe primul loc a ieșit un maimuțoi, pe nume Marius Bălașa, care asemeni șefului său direct, s-a vândut pe mult mai puțin și a pierdut cu brio funcția de primar al municipiului Slatina.

Din nou acest scenariu este repetat de noul președinte al PNL Olt, Liviu Voiculescu, care cu toate că a promis un mare sondaj de opinie, cu de la sine putere a importat un alt maimuțoi, pe nume Mario De Mezzo și deja l-a proclamat viitor primar al municipiului Slatina. Acest nou Iuda al PNL Olt nu vrea decât să facă jocurile ordinare ale PSD, pentru că toată lumea știe de întâlnirile și aranjamentele secrete pe care Liviu Voiculescu le are atât cu primarul municipiului Slatina, Emil Moț, dar și cu președintele CJ Olt, Marius Oprescu. Avem destule dovezi în acest sens și le vom prezenta în întregime, numai că acum ne interesează strict ce face Gabriel Dima Buliteanu.

Mulți i-au cântat prohodul și au spus că l-au pus cu botul pe labe și i-au scos din cap o eventuală candidatură la funcția de primar al municipiului Slatina. Unii chiar zâmbesc când aud numele singurului slătinean ce îl poate executa pe Emil Moț și spun că slătinenii vor mai auzi de el peste patru ani de zile, când un alt președine al PNL Olt va spune că va desemna candidatul în urma unui sondaj de opinie și Gabriel Buliteanu va umple iar cutiile poștale cu felicitări de sărbători.

Total greșit, Gabriel Dima Buliteanu așteaptă la cotitură o ordonanță dată chiar de PNL, care efectiv va arunca Organizația PNL Slatina la lada de gunoi! Așteaptă ca primarii să fie aleși din două tururi. Aceasta este șansa lui să își dovedească în fața slătinenilor adevărata valoare și să execute politic gașca milițienilor și maimuțoii din PNL Olt. Gabriel Dima Buliteanu nu a adormit și nici nu hibernează, el doar dormitează și în scurt timp va deveni coșmarul celor care l-au vândut!