Deputatul PSD Marius Iancu este unul dintre parlamentari cu care județul Olt se poate mândri și chiar dacă este la primul mandat a dorit să arate în permanență o mare receptivitate la problemele locuitorilor. Dacă cineva dorește să fie la curent cu tot cea ce se întâmplă zilnic în Camera Deputaților,nu are altceva de făcut decât să intre pe pagina de Facebook a acestuia. Acum,când PSD trece printr-o situație critică și se încearcă determinarea lui Liviu Dragnea să facă un pas înapoi de la conducerea partidului,deputatul Marius Iancu este singurul parlamentar de Olt care a avut curajul, împreuna cu vice-premierul Paul Stănescu și președintele Consiliului Județean Olt Marius Oprescu să pună mai presus de interesele personale partidul. Toți trei împreună cu restul echipei PSD din județul Olt sunt gata să își asume orice responsabilitate în declarații,și mai ales sunt gata să suporte și eventualele răzbunări politice ale lui Liviu Dragnea, în cazul în care acesta nu este îndepărtat. Așa cum spune deputatul Marius Iancu, funcțiile politice sunt trecătoare dar încrederea în oameni și respectul trebuie să rămână.

,,Acum doi ani, românii au ales un Program de Guvernare ale cărui măsuri odată implementate au adus României creștere economică și am început dezvoltarea multor domenii de activitate, adică dezvoltarea țarii âi mai mulți bani în buzunarele oamenilor. Românii au avut încredere in PSD, un partid unit si puternic care a promis stabilitate. Luptele interne și cele între instituții, schimbările repetate de premieri si miniștri nu reprezintă acest partid care este al sutelor de primari, al miilor de consilieri locali si județeni, al parlamentarilor si al oamenilor care, de 30 de ani, ne acordă votul lor de încredere.
De aceea, avem datoria să ducem la capăt Programul de Guvernare și să aducem stabilitate în țara. Alegem partidul si milioanele de membri și simpatizanți și îl sustinem pe președintele PSD Olt, Paul Stănescu în demersul de a găsi cea mai buna soluție pentru PSD,,.