Unii indivizi au o mare problemă când creierul le este localizat în organul din pantaloni. Orice lovitură la biluțe duce în mod iminent la o gravă disfuncționalitate a acestuia și la o inundare masivă cu… prostie.

Este cazul președintelui Organizației TNL Olt, consilierul municipal Ionuț Comănescu, un fan al live-urilor pe Facebook, ce asemeni unui amant neperformant, nu este în stare să aibă finalizare în încercările de aburire a slătinenilor.

Sincer, nu înțeleg cum agreează inepțiile și minciunile răspândite în spațiul public de către acesta, conducerea PNL și în special și în special președintele partidului, Liviu Voiculescu.

Eu, personal, nu mai sunt agreeat la conferințele de presă de când am întrebat președintele partidului dacă este țigan. O întrebare ce a venit în contextul unor afirmații făcute în fața mai multor persoane, chiar din partea prim-vicepreședintelui organizației.

Nu este o problemă cu acest boicot, pentru că în permanență am surse de informare… materialul clientului.

În ultimul live pe rețeaua de socializare, Ionuț Comănescu a debitat din nou numai tâmpenii și în încercarea de a face pe jurnalistul de investigații a dat din nou chix. Toți bărbații adevărați știu că atunci când nu ești în stare să… finalizezi ceea ce începi chiar și cu o femeie, îți pierzi și ultima speranță de a mai ajunge la borcanul cu miere pe care îl dorești așa mult. În politică este și mai grav! Minciunile te discreditează pentru totdeauna și în mod inerent, victime colaterale sunt restul membrilor de partid. Dar să revenim la oițele noastre rătăcite din PNL.

Afirma în direct consilierul municipal Ionuț Comănecu, că Primăria Slatina, în speță primarul Emil Moț a achiziționat coșuri de gunoi stradale la suma de peste patru mii lei bucata. FALS!

Un băiat deștept, care nu are organul gândirii atrofiat în pantaloni putea să verifice foarte simplu acest lucru. Coșurile stradale nu au fost achiziționate de primarul Emil Moț, ci de societatea DEZVOLTARE URBANĂ Slatina SRL, la prețul de producător: fix 205 Euro plus TVA, plătibil la cursul euro din ziua respectivă, la care se mai adaugă transportul până la beneficiar. Nu încerc să-i explic cum am obținut oferta și documentele, pentru că este o pierdere de timp.

O altă problemă adusă în atenția locuitorilor municipiului Slatina de către Comănescu a fost a … biluțelor. Nu cele personale, ci a biluțelor montate de aceeași societate pe trotuare, înlocuind astfel stâlpișorii de plastic ce se deteriorau rapid.

Afirma cu mânie proletară ,,apărătorul” slătinenilor că pe trotuar nu va mai putea intra mașinuța de curățat. FALS! Îi sugerez să ia o ruletă și să măsoare atât distanța dintre bile, cât și lățimea mașinuței. Dacă nu știe ce este o ruletă, să ia o sfoară! Măsoară, face nod și compară. Cât despre faptul că slătinenii sunt atât de amețiți încât se vor împiedica de bile, îi dau un sfat prietenesc: ,,nu da cu piciorul în biluțe, că nu sunt mingi de fotbal!”