imagini din jupiter 547

Odată cu începerea noului an școlar a început și derularea programului „Cornul și laptele.” La licitația organizată de către Consiliul Județean Olt a fost un singur ofertant, SC MATRA SRL din orașul Scornicești, firmă administrată de Lucian Petrache, cunoscut în cercurile de prieteni sub numele de Lucică Nas.

Timp de cinci ani de zile, în care societatea respectivă a desfășurat programul în județul Olt, nu au fost semnalate probleme de livrare sau de calitate.

În acest moment, datorită dotării și utilităților de care dispune, SC MATRA SRL este singura societate căreia îi poate fi acordată încrederea în derularea programului. Privitor la condițiile de depozitare, acestea se ridică la standarde europene, existând camere frigorifice speciale pentru păstrarea produselor.

O întreagă flotilă de autobuze este gata să transporte în condiții igienice excepționale atât laptele, cât și cornurile de cea mai bună calitate.

Logistica este bine pusă la punct, toate livrările către instituțiile de învățământ beneficiare fiind urmărite computerizat. Seriozitatea și mai ales calitatea produselor și serviciilor prestate au făcut ca SC MATRA SRL să fie o firmă recunoscută în plan național.

În următorii patru ani de zile, această societate o să opereze în județul nostru programul guvernamental „Cornul și laptele”, datorită unui contract – cadru perfect legal și în mod sigur o să se achite de îndatoriri fără incidente majore sau reclamații din partea beneficiarilor.