Suntem bucuroși că în mai puțin de douăzecișipatru de ore am reușit să provocăm un adevărat cutremur în rândurile politicienilor și locuitorilor municipiului Caracal. Două postări făcute pe rețeaua de socializare Facebook seara trecută, cu privire la bordelul cu minore, destructurat de către DIICOT și în mod implicit la numele celor care au beneficiat de serviciile de sex, dar au fost filmați, cât și a doua postare, strict punctuală la afacerile președintelui Organizației PSD Caracal, Marian Doldurea, atât cu primăria, cât și cu unități subordonate, au avut un impact de peste 80.000 de vizualizări, sute de like-uri și comentarii.

În legătură cu politicienii, angajații primăriei, oamenii de afaceri din Caracal și, atenție, indivizi care lucrează atât în armată, cât și în M.A.I. și sistemul judiciar, vă spunem în acest moment că deocamdată nu putem publica numele, deoarece sunt parte din dosarul de prostituție infantilă și urmează să fie identificați și audiați. Vă reamintim că în bordelul din Caracal erau montate camere video care au înregistrat absolut toți clienții ce și-au făcut de cap cu minorele.

Să revenim la un individ căruia îi place să se erijeze în salvatorul orașului Caracal, actual președinte al Organizației PSD, pe nume Marian Doldurea. Acesta a făcut de mai multe ori afirmația că nu este administrator la nicio firmă și că pe el îl interesează doar binele locuitorilor. Nici noi nu am afirmat că el este acționar, dar pentru că azi am cerut oficial atât Primăriei Caracal, cât și ADP Caracal, în baza accesului public la informații, să ni se pună la dispoziție pentru a fi publicate și aduse la cunoștința dumneavoastră toate contractele și plățile către firme care ridică grave suspiciuni că sunt coordonate de Marian Doldurea.

Vă prezentăm doar câteva aspecte pe care ni le asumăm și suntem gata să răspundem pentru afirmații chiar și în fața instanțelor de judecată:

  • ADPP Caracal plătește lunar aproximativ 40.000 lei, deci vreo 50 miliarde de lei vechi anual, firmei DOLGAS, de unde se aprovizionează cu combustibil. Contractul are o durată de peste șase ani de zile și înmulțirea făceți-o singuri.
  • Primăria Caracal își achiziționează toată cota de combustibil tot de la această societate.
  • Discutând despre Festivalul de Teatru, ce a fost organizat la Caracal prin ,,Mișcare de rezistență” aparținând lui Marius Tucă și societatea ON AIR, vă spunem următoarele lucruri: contribuția Primăriei Caracal a fost de 220.000 lei și a CJ Olt de 200.000 lei. Din această sumă cazarea și mâncarea la Restaurantul RETRO a depășit în cinci zile suma de 80.000 lei. Vom publica înreg desfășurătorul plăților și veți vedea cum această sumă a fost cu dedicație pentru Restaurantul RETRO. O altă bombă pe care urmează să o dezvăluim sunt legăturile cu adevărat bolnăvicioase între Marian Doldurea și Adi Chesnoiu, omul de casă al deputatului Dan Ciocan. Vă veți lua cu mâinile de cap când vom publica stenogramele și înregistrările care sunt în posesia noastră. Tot pentru dumneavoastră vrem să vă dăm o temă de meditație: ce legături există între Marian Doldurea și primarul localității Studina, Marian Vasile și care sunt jocurile politice pe care încearcă cei doi să le facă la nivelul orașului. Tot pentru meditație, încercați să vă gândiți și la legătura Dan Ciocan – Octavian Stănescu și …