281619_1853005647000_1296553642_31586679_1118515_nLarisa Popa,Miss Universe Romania 2011 (6)DSCF8013 Vă mai aduceți aminte de așa – zisa parteneră de afaceri, a fostului primar al municipiului Slatina și fost ministru de Finanțe, Darius Valcov, slătineanca Larisa Maria – Popa, în vârstă de 30 de ani la acest moment? Nu? Nici o problemă. 

Vă reamintim noi. Este martor într-unul dintre dosarele aflate pe rol la instanțele de judecată și a fost persoana care în acte apare ca proprietar al Galeriei de artă ,,RAPHAEL,, ce își avea sediul în strada Stockholm, în una dintre cele mai exclusiviste zone din capitală. De fapt, acest sediu, în acte aparține firmei ,,RUPIAH,, din Slatina, condusă de nimeni alta decât Bobicu Geanina, o altă damă de încredere a lui Darius Vâlcov. Asta este tot o altă poveste a banilor furați din bugetul municipiului Slatina și credem că o cunoașteți. Una peste alta, Darius Vâlcov a dovedit pe românește că este dat dracului și în permanență a avut lipici la femei frumoase pe care nu le-a abandonat nici acum, când deja este cu un picior peste pragul celulei de la Jilava.

 Ce a recomandat-o pe Larisa să intre în anturajul lui Darius Vâlcov? În anul 2011, în cadrul finalei ,,MISS Univers România,, Larisa era desemnată drept câștigătoare de către juriu, la numai 24 de ani. Atât și nimic mai mult! Nu tu afirmare internațională, nu tu contracte de publicitate sau reprezentare. Este momentul când a intrat în atenția lui Darius Vâlcov la recomandarea unei alte pițipoance, aflată în anturajul acestuia, ce în acest moment este angajată pe un salariu de nabab la Compania de Apă Olt. Revenind la Larisa Popa, aceasta și-a schimbat de mai multe ori depoziția de martor în procesul aflat pe rol și a încercat pe cât posibil să îl scoată basma curată pe fostul ministru de Finanțe, Darius Vâlcov. Acest lucru nu a trecut nerăsplătit și cunoscând bine prietenia la cataramă ( și în curând credem și la …cătușe) a lui Darius Vâlcov cu liderul PSD, Liviu Dragnea, imediat după formarea noului Guvern, la finalul lunii iunie, fosta Miss a fost NUMITĂ în funcția de administrator provizoriu al companiei Telecomunicații CFR SA, aflată în subordinea Ministerului Transporturilor. 

Ce  dracu de experiență în afară de lucrul manual și oral o avea această fătucă? Numai cei care au numit-o ne pot spune. Să mai zică cineva că Oltul nostru nu este puternic. Chiar dacă Organizația PSD Olt este umilită și marginalizată de Liviu Dragnea, uite că se poate să avem și ,,oameni de calitate,, care să ne reprezinte cu cinste orașul și județul! 

Deja în obținerea funcțiilor în care este implicat politicul nu mai are importanță calitatea umană și capacitatea intelectuală. Dacă păsărica arată bine, este OK! Principalul este să aibă cât mai multe pene pentru a putea fi bine jumulită de …guguștiucii pesediști!