Cu foarte mult timp în urmă am scris că un om fără niciun fel de valoare morală și politică, un individ subjugat banului public și afacerilor oneroase, pe nume Dan Silvian este coordonator în Olt al Partidului Pro România, ce are președinte pe Victor Ponta. În acest moment, când ceea ce am scris noi este confirmat oficial, trebuie să venim cu unele precizări. Victor Ponta habar nu are cine este acest măscărici și ce legături oneroase are cu interlopii din Olt și din Vâlcea. Funcția pe care o ocupă în cadrul partidului în acest moment păcăliciul oltean este asigurată de nimeni altul decât Daniel Constantin, la rugămintea unui parlamentar din Olt, ce îl protejează pe măscărici.

Cu această numire și cu acest partid putem să spunem că PSD Olt și în speță Darius Vâlcov nu au niciun fel de implicare și interes. Măscăriciul a fost numit în această funcție în perspectiva unor rupturi politice la nivel de coaliție PSD-ALDE, pentru ca o mare parte din membrii ALDE să poată migra. Nu știu dacă are rost să vă mai spunem că acest escroc politic, un Hagi Tudose al banilor publici și mai ales al funcțiilor publice atât pentru el, cât și pentru întreaga familie este un simplu pion pe tabla de șah a politicii, având în plan doar umplerea conturilor personale. Cu mulți ani în urmă s-a lipit de echipa lui Darius Vâlcov și a ajuns chiar să fie director la DJTS Olt. Umil slujbaș ce era gata oricând să intre în genunchi sub biroul unui șef și să-i rezolve dorințele sexuale, individul, după distrugerea PDL Olt s-a reorientat rapid și ajutat și protejat de actualul deputat ALDE și totodată președintele ALDE Olt, Mihai Niță, a ajuns să fie director executiv în cadrul DJTS Vâlcea.

Sunt multe de spus despre această jigodie, avem documente și înregistrări, dar ar înemna să dăm prea multă importanță unui handicapat politic. Oricum, Victor Ponta, președintele Pro România a fost informat despre jocurile murdare pe care încearcă să le facă păcăliciul Dan Silvian.