Chiar dacă suntem înjurați de către liderii politici și de către otrepele politice ale acestora, chiar dacă suntem acuzați de fake-news, continuăm dezvăluirile despre mocirla în care este adâncită clasa politică din județul Olt, în frunte cu președinții partidelor.

Poate vă amintiți că actualul președinte interimar al Organizației Municipale ALDE Slatina, Marius Bălașa, a fost candidatul PNL la fotoliul primăriei în anul 2016. Alături de el s-a aflat un alt măscărici politic, Mihai Cârloganu, actualul președinte al Tineretului ALDE Olt, nimeni altul decât fiul fostului director AJOFM Olt, Cârloganu Marian – Cristinel. Nu vrem să mai revenim asupra modului cum Marius Bălașa și cei apropiați lui au vândut partidul și în speță candidatura la funcția de primar pesedeului, pentru că am pierde prea mult timp să publicăm în întregime toate documentele. Vă rugăm să fiți atenți la următorul aspect: în data de 23 iunie 2016, la ora 20.45, vine ordinul de numire al lui Marius Bălașa în funcția de director la Casa Corpului Didactic. Nici nu se număraseră bine voturile și Bălașa deja ocupa o funcție în care trebuia numit un om al PSD. Această numire, cu adevărat fabuloasă, într-un timp atât de scurt, a bulversat multă lume. Nu se prea înțelegea cum așa-zisul opozant al PSD ajunge să fie numit într-o funcție ce aparține PSD. Bălașa ocupa postu lui Victor Tița, cel care era numit prin detașare, un pesedist până în măduva oaselor. Acum, lucrurile sunt destul de clare și cel puțin suntem bucuroși că încet, încet iese la suprafață adevărata față a maimuțoiului politic Marius Bălașa și modul în care s-a vândut pesedeului. Pentru a putea fi menținut în această funcție, altfel urmând să fie doar un amărât de profesor la Liceul cu Program Sportiv Slatina, conducerea PSD Slatina, împreună cu președintele ALDE Olt, deputatul Mihai Niță, au hotărât ca Marius Bălașa să se înscrie în ALDE și automat să fie uns în funcția de președinte al Organizației Municipale Slatina.

Odată cu el, un alt maimuțoi politic, ce nu a muncit în viața lui și a trăit în umbra tăticului, Mihai Cârloganu și-a depus și el adeziunea tot la ALDE Olt. Recompensa PSD pentru acesta a fost numirea în funcția de inspector la ISCTR Craiova, un loc călduț și din care se pot face, prin șpagă, mulți bani lunar. Mergând pe firul acestei povești, putem să vă spunem că actualul inspector șef al ISCTR Craiova, Mihai Braneț, urmează să se pensioneze și tripleta Mihai Niță – Marius Bălașa – Mihai Cârloganu a făcut potecă la președintele Consiliului Județean, Marius Oprescu, pentru ca al doilea măscărici ALDE, Mihai Cârloganu, să fie numit în această funcție.

Iată, din nou, o altă dovadă despre modul cum ALDE Olt este vândută PSD și nu mai reprezintă decât o anexă fără valoare politică, o mare bătaie de joc a oamenilor care se pot numi cu adevărat liberali. Se observă foarte bine cum Organzația ALDE Olt este condusă în mod dictatorial de câteva persoane, ce pun interesele proprii mai presus decât respectul față de membrii partidului. Despre modul cum tăticul Cârloganu Marian – Cristinel a plătit ascensiunea odraslei printr-o sumă de peste un milidar de lei vechi veți afla în curând. Chiar dacă oficial AJOFM Olt este condusă de Constantin Cîtu, cel care dictează și trage sforile este tot Cârloganu Cristinel. El este cel care poate să facă tot felul de șmecherii în… proiecte bine plătite.

Asta este doar o mică parte din ceea ce se întâmplă în spatele ușilor închise, și așa, ca o mică paranteză, știe cineva când a avut loc și unde a avut loc ultima întâlnire a lui Marius Bălașa cu unul dintre liderii PSD Olt? Așteptăm un răspuns, pentru că întâlnirea acestuia cu președintele PNL Olt a fost deja dovedită.