Milițianul Dan Ciocan face legea din PSD?

Puțini sunt cei care știu că actualul deputat PSD de Olt, Dan Ciocan, este un fost milițian care a reușit marea performanță să își ia bacalaureatul în timp ce deținea funcția de consilier județen, în anul 2010, la vârsta de 50 de ani.

Examenul l-a susținut la Craiova, la Grupul Școlar de Arte și Meserii ,,Spiru Haret” și dovada pregătirii este media de 8,3.

Tot în 2010, Dan Ciocan a devenit și student în cadrul Facultății de Agronomie din Craiova.

Cu mai mulți ani în urmă, a hotărât să ,,scoată capul” în politica locală și să nu mai fie doar finanțator din umbră al PSD. Deputatul PSD deține o avere fabuloasă, dar și un frate condamnat la cinci ani cu executare pentru săvârșirea infracțiunilor de evaziune fiscală în formă conitnuă, instigare la infracțiunea de fals și multe altele.

Cu puține zile în urmă, la sfârșitul lunii iulie, în Biroul PSD Caracal, unde deținea funcția de președinte executiv, Dan Ciocan face o propunere ,,bombă” și cere excluderea din partid a actualului primar PSD, Eduard Ciocăzanu. Această excludere nu are la bază nicio motivație politică, singura greșeală a primarului fiind aceea că nu a executat orbește ordinele venite pe linie de partid privind acordarea unor lucrări către firmele conduse prin interpuși de actualul deputat PSD, Dan Ciocan.

Deputatul este un abonat permanent al lucrărilor din județul Olt, firmele sale, în special T DANCOR ROMCONSTRUCT SRL încasând zeci de milioane de euro. Numai printr-un contract obținut anul trecut de la C.J. Olt, deputatul a dat o lovitură de peste 10 milioane de euro, semnând pentru întreținerea drumurilor județene până în anul 2017!

Considerând că totul îi aparține în zona Caracal, deputatul milițian a început să-i ,,execute” pe toți cei care au încercat să miște în front și a preluat conducerea interimară a organizației PSD Caracal. Pe surse am aflat că această lovitură de palat a fost pusă la cale fără ca mai marii PSD din conducerea județeană să știe ceva.

Hotărârea luată de Biroul Local Caracal a fost contestată de primarul Eduard Ciocăzanu (care în acest moment se află în concediu de odihnă) și o să fie analizată în Biroul Județean al Organizației PSD Olt. Menținerea hotărârii de excludere a primarului pesedist, doar dintr-un moft al deputatului Dan Ciocan, ar arunca în derizoriu numele președintelui C.J. Olt, Paul Stănescu și ar dovedi că acestuia îi este frică de deputat!

Scandalul este în plină desfășurare și suntem curioși să vedem finalul.