Mișcarea uimitoare de pe scena politică a României privind fuziunea PMP – UNPR are repercursiuni neașteptate în județul Olt.

Cu siguranță județul nostru este cel în care o să existe reversul medaliei, adică UNPR va absorbi PMP și se va păstra doar numele și sigla. Această unificare este o lovitură de ciocan primită în moalele capului de către președintele inexistent al PMP Olt, Marin Bobeș și cei câțiva apropiați care au funcțiii de conducere în structură.

Azi, Marin Bobeș a încercat de nenumărate ori să ia legătura cu primarul orașului Balș, Mădălin Teodosescu, pentru a-și primi cei 500 de milioane de lei vechi, reprezentând prețul trădării. Pentru cei care nu știu, Marin Bobeș a exclus din partid și a ridicat sprijinul politic președintelui Organizației PMP Balș. Marin Turcitu. Acest lucru a fost făcut pentru ca locul pe care acesta îl obținuse pe lista de consilieri locali să fie ocupat de actualul viceprimar al orașului, Vanina Badea, nimeni alta decât vecina marelui președinte .

În urma negocierilor pentru realizarea acestui troc politic, Marin Bobeș a solicitat suma de 500 de milioane de lei vechi și lucrări în orașul Balș pentru firma sa de construcții.

Din păcate, până acum nu a primit nici banii și nici lucrările promise.

La nivelul județului Olt, UNPR are structuri în toate localitățile și să nu uităm că are și doi consilieri județeni, fapt pentru care este îndreptățit să pună președinte în viitoarea formațiune politică.

Pe surse am aflat că fostul deputat de Olt, Valeriu Steriu, va fi prim-vicepreședinte la nivel național, senatorul Ion Toma va ocupa una din funcțiile de vicepreședinte la nivel national si functia de presedinte al organizației județene.

După debarcarea lui Marin Bobeș, pe scena politică din Olt PMP va deveni a treia forță politică cu șanse reale să obțină cel puțin un post de deputat la viitoarele alegeri parlamentare. Formațiunea nou născută, cu o nouă conducere, este deja un adevărat coșmar pentru PSD, PNL și ALDE Olt, șefii acestora știind ce forță politică are senatorul Ion Toma și cei din jurul său.

O ieșire de bun simț din politică a lui Marin Bobeș este o demisie de onoare, cu toate că ONOAREA este unul din lucrurile care îi lipsesc cu desăvârșire.FB_IMG_1468420995286-1