O veche prietenie mă leagă de președintele ALDE Olt, deputatul Mihai Niță, un om deosebit, pe care îl respect și cu care m-am sfătuit de multe ori. Nu știu în acest moment și nu pot să înțeleg cum acest om respectat atât în mediile politice, cât și de cei care îl cunosc, a ajuns să fie condus de un fost maimuțoi penelist și de banda de mafioți, condusă de Cristinel Cârloganu și juniorul care încă nu și-a șters singur rahatul de la fund.

Azi, pot să spun că în ALDE Olt, prin implozie internă, a început distrugerea totală a partidului și punerea fără niciun fel de echivoc în slujba PSD. Nu mai puțin de 15 membri în birourile municipale și județene ale partidului și-au înaintat demisiile din aceste funcții. Nu mai puțin de 2-300 de membri din Organizația Municipală Slatina așteaptă doar ca la semaforul politicii să fie aprinsă culoarea verde, pentru a părăsi partidul.

Modul discreționar în care deputatul Mihai Niță și maimuțoiul Marius Bălașa, președinte interimar al Organizației Municipale ALDE Slatina (pentru că nu are curaj să aibă o confruntare directă și cu alte persoane care doresc această funcție) conduc organizația a creat o tensiune inimaginabilă.

În ultima ședință a Biroului Municipal Slatina a fost exclusă din partid Florentina Mihalache, o veche membră ALDE, pentru faptul că a spus răspicat: ,,M-am săturat de minciunile lui Niță și ale lui Bălașa. Vreau să convocăm adunarea generală și alegeri libere!”. În secunda doi s-a propus excluderea ei din partid și vă rog să fiți atenți la ceea ce vă spun: președinta Organizației de Femei Slatina, Cristina Drăgulescu, o novice în politică și venită la ALDE de doar trei luni, a fost prima care a ridicat mâna pentru excluderea Florentinei Mihalache. A uitat Cristina Drăgulescu că venirea în ALDE și funcția pe care o are se datorează numai Florentinei Mihalache,lui Aexandru Măceșeanu și Elenei Iotu. Rămasă fără serivici pentru că a fost dată afară de la societatea unde lucra, doamna avocat Cristina Drăgulescu a primit promisiunea că urmează să ocupe un post de secretar de stat la Ministerul Justiției. Va primi, probabil, două dude, așa cum a primit și Elena Iotu, cât și alte persoane care au crezut în acest partid. Îmi pare rău că o fac cunoscută pe Cristina Drăgulescu, dar o atenționez să aibă mare grijă cu presiunile puse pentru sponsorizări asupra unor persoane și societăți comerciale, prin prisma soțului, ce dimineața se îmbracă într-o haină militară. Îi spun, sincer, că a pășit pe o gheață subțire și dacă se rupe, se va uda atât de rău încât nici căldurosul maimuțoi Marius Bălașa nu va reuși să o încălzească, la ora 7 dimineața.

Am cerut un punct de vedere președintelui partidului, deputatul Mihai Niță:,, De trei luni de zile, Alexandru Măceșeanu a încercat să destabilizeze Organizația Municipală, încălcând Art. 9 din Codul Etic al partidului și Art. 18, 19 și 21 din statutul partidului, procedând la tot felul de îndemnuri împotriva președintelui actual, adică a subsemnatului. A afirmat de foarte multe ori că vrea să fie președintele ALDE Olt. Eu am un proiect și vreau să îl duc până la capăt. Nimic nu mă poate opri. Sunt liberi să plece toți din partid și să facă organizații la orice altă formațiune politică vor. Eu niciodată nu voi accepta ca în partid să am organizații paralele. La Slatina avem un președinte în persoana domnului Marius Bălașa, este prins în același proiect cu mine și va fi viitorul primar al municipiului. Recunosc că nici Marius Bălașa nu și-a plătit cotizația de când a venit în partid, dar și lui i-am dat un avertisment acum două zile, când am exclus-o pe Florentina Mihalache. Proiectul nostru, proiectul ALDE Olt, va merge mai departe, pentru că nimeni și nimic nu ne poate împiedica.

Concluziile vă las să le trageți dumneavoastră, dragi cititori ai ziarului ȚINTA, pentru că eu chiar nu înțeleg cum un maimuțoi care nu a adus trei oameni în partid, care nu s-a implicat în acțiunile partidului, ci doar în jocurile de culise ale PSD a ajuns să îl conducă pe unul dintre cei mai vechi și mai versați politicieni pe care i-a avut județul Olt. Florentina Mihalache a fost exclusă pe motivul că nu și-a plătit cotizația de vreo patru luni de zile și pentru că a avut curajul să pună întrebări și să ridice tonul la dictatorii din partid. Maimuțoiul Marius Bălașa este menținut în funcția de președinte interimar al Organizației Municipale Slatina, cu toate că nu a plătit un leu cotizație de când a venit în partid, doar pentru faptul să obțină de la PSD o funcție de director.

Scandalul din ALDE Olt nu se va termina curând și să-i ferească sfântul pe cei care acum se cred Dumnezeii partidului să înceapă să vorbească ,,prostimea”.

Deocamdată atât, dar vom continua cu siguranță!