Nimeni nu credea vreodată că peneliștii vor fi niște nenorociți ordinari care au întrecut în ultimul timp cu procente astronomice modul de comportare al PSD sau al altor partide care s-au aflat la guvernare. Nu încercăm să analizăm politica la nivel național dusă de PNL, ci ne vom referi strict la jupânul Livache, președintele PNL Olt, cel care deja se comportă în județ ca un vehil pe propria-i moșie. Poate unii dintre dumneavoastră ați aflat că la ANAF Olt a fost numit în funcția de director un anume Iulius Daniel Doagă. Omul are un nume chiar predestinat, pentru că așa cum se spune într-o vorbă din popor, chiar nu este pe… doaga lui.

De ce l-a numit Liviu Voiculescu în funcție? Pentru că majoritatea controalelor efectuate de-a lungul timpului la societățile lui sau ale prietenilor au fost acoperite chiar de noul director. Prietenia lui Liviu Voiculescu cu Doagă este veche încă de pe timpul când acesta mai era milițian și din când în când îi mai servea lui Doagă câte o crăciuniță sau o mielușea din haremul propriu Next Level Casino.

Doagă nici acum nu realizează ce noroc a dat peste el, mai ceva decât pariurile sportive și bătutul în butoanele păcănelelor. Este clar că nu va fi decât o rotiță într-un sistem de tip mafiot, ce a început să fie pus la punct în județul Olt de către Organizația PNL. Activitatea lui în cadrul Direcției de Finanțe va fi una de subordonare totală și nu va fi nimic altceva decât un biet lacheu numit politic, gata oricând să se facă preș în fața șefilor.

Am discutat cu mai mulți colegi și cunoscuți ai directorului Doagă și din păcate niciunul nu ne-a spus ceva bun despre activitatea lui în sistemul de finanțe. Este un om răzbunător și în curând va ordona controale la societățile adversarilor politici ai președintelui PNL Liviu Voiculescu. Va începe o vânătoare de vrăjitoare, din care va avea de pierdut, pe plan politic, Organizația PNL Olt.

Nu știm în mod sigur dacă numirea lui Doagă a venit legată cu fundiță. Dar în urmă cu două săptămâni, știm cum și-a primit cadoul de Moș Nicolae în persoana unei frumoase brunete ce l-a bătut la fund cu o nuielușă. În curând vă vom povesti și alte aventuri ale directorului Doagă, căruia în mod sigur îi lipsește o… doagă.