OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

În luna iunie, pe data de 27, la Hotelul ARO din Brașov a avut loc primul congres și evenimentul de lansare a unei noi formațiuni politice, Frontul Demnității și Identității Naționale (FDIN). Președintele fondator al acestui nou partid este nimeni altul decât bunul prieten al lui Jenel Copilău, fostul peremist Corneliu Ciontu.

Acest eveniment a fost de fapt modul în care au fost împuternicite diferite persoane să se ocupe de filialele județene ale partidului. Pe surse, am aflat că fostul lider PRM din Olt, Jenel Copilău, a participat intens în campania de strângere de semnături pentru înscrierea partidului și urma să fie numit președinte interimar la Olt și împuternicit să se ocupe de formarea organizațiilor locale. Cu toate că este văzut mereu în apropiere liderilor UNPR Olt, Jupânul (așa cum este cunoscut în Olt) a fost prezent la lansarea oficială a partidului și a solicitat să fie împuternicit pentru județul Olt.

Cu toată prietenia ce îl leagă de președintele FDIN, Corneliu Ciontu, o mare parte dintre liderii partidului au refuzat numirea lui Copilău la Olt, motivând că acesta s-a plimbat la prea multe partide și încearcă să facă un joc dublu, doar pentru a bulversa scena politică din județ.

Este clar faptul că în curând FDIN o să aibă filiale în județul nostru și ne punem întrebarea dacă Jupânul nu este o… săgeată UNPR?