În urma materialului publicat în ziar referitor la maimuțele politice din ALDE Olt am fost sunați chiar de către președintele partidului deputatul Mihai Niță. Nu are rost să vă redăm discuția care oricum nu a fost una prietenească, ci una de amenințare.

Nu înțelegem supărarea deputatului Mihai Niță pentru că doar dumnealui a adus în partid pe lângă ceata de maimuțe și un… PORC.

Este vorba despre ,,marele” PNL-ist Dan Stana din orașul Piatra Olt, un veșnic candidat la funcția de primar și tot un veșnic pierzător politic.

Dan Stana face parte din categoria patrupedelor guițătoare numie de români porc. El știe foarte bine de ce îl considerăm porc și mai știe că în posesia noastră se află înregistrări audio-video în care este acuzat de către mai mulți locuitori din orașul Piatra Olt că a primit mită pentru a-i angaja în diferite posturi când ocupa postul de director la CFR Craiova.

După ce a ieșit șifonat și în ultima serie de alegeri locale când din nou a fost pus la colț în privința candidaturii sale, Dan Stana s-a trezit și fără funcția de director. Haimana politică asemenea maimuțelor aduse în ALDE de către Mihai Niță,acesta a părăsit organizația PNL Olt, unde ocupa funcția de vice-președinte și-a plecat la ALDE Olt.

Tot aranjamentul a fost făcut la bucurești,iar el a fost recompensat cu repunerea în funcția de director la CFR Craiova.

Jocurile politice nu i-au dat viață lungă în această funcție și după numai două luni de zile a fost demis. Jale mare în ALDE Olt că le-a rămas fără serviciu ditamai șeful. Atât de mare a fost jalea încât în cadrul coaliției toxice PSD-ALDE la nivel de județ a apărut peste noapte un post de director la Spitalul Județean de Urgențe Slatina.

Porcul de guinea Dan Stana s-a înscris automat la simulacul de concurs pentru acest post și din data de 7 mai a devenit director al Direcției de Resurse Umane.

Nu avem cum să-l felicităm pentru câștigarea concursului, deoarece trebuia să fie cretin să nu-l câștige, din moment ce a fost SINGURUL CANDIDAT!

Veniți în ALDE Olt unde există cea mai mare mafie politică și o să obțineți numai posturi de director. Garantează presedintele partidului Mihai Niță.