Lovitură de teatru în Organizația PNL Olt!fb_img_1476966822212 fb_img_1476966910254-1 fb_img_1476966977450 fb_img_1476966986272-1-1

Cu toată opoziția traficantului de alcool, Gigel Știrbu, gospodina Siminica Mirea a reușit să tragă sfori și să se impună candidat la alegerile parlamentare din 11 decembrie, pe locul I la Senat, în detrimentul lui Costel Moisescu, probabil singurul om din PNL Olt care trebuie respectat în acest moment. Ce o recomandă pe Siminica Mirea să fie cap de listă la Senat? În mod sigur doar căcatul cu moț al buldogului Vasile Blaga, unul dintre marii escroci care au prăduit România. Să nu uitați nicio clipă că atunci când toți înjurați PDL, Siminica Mirea trăia bine, sub tutela buldogului. Când ați avut pensiile și salariile tăiate, cine conducea PDL? În ce partid se afla în funcție de conducere în acel moment gospodina Siminica Mirea? Nu cumva în PDL, alături de javrele ce au aruncat România în haos și v-au făcut să vă curgă lacrimi pe obraz? Siminica Mirea a avut și are în continuare un vis: să ajungă parlamentar de Olt și să vă vândă iluzii deșarte despre cum o să vă reprezinte interesele.

Îmi aduc aminte când Mitzura Arghezi era deputat de Olt și în toate conferințele de presă ne servea cozonac cu rahat. Așa o să facă și gospodina Siminica Mirea, cu diferența că rahatul din cozonac o să îl mănânce ea în campania electorală și vor mai rămâne doar gogoșile umflate și gaura de la covrigii cu care umblă câinii în coadă.

Bravo, PNL Olt! Chiar aveți pe cine să trimiteți în Parlament! Un traficant de alcool care a fost în stare să își implice în dosar mama și soția și o individă ahtiată după funcții politice. Siminica Mirea nu este la prima încercare de a intra în Parlament, la alegerile din 2012 a candidat pentru funcția de deputat alături de fostul coleg de partid, Marian Căpățână, actualmente condamnat la ani grei de pușcărie.

Legăturile dubioase dintre Siminica Mirea și Marian Căpățână au fost realizate prin intermediul lui Vasile Blaga și Mirecea Băsescu, nimeni altul decât fratele fostul președinte Traian Băsescu. O recomandă cumva pentru funcția de senator faptul că localitatea Crâmpoia a devenit imperiul soților Mirea? O recomandă milioanele de euro din cont? Nu, pe Siminica Mirea o recomandă sponsorizările grase din timpul campaniilor electorale ce au avut destinatar – PDL.

Siminica Mirea, până în ultimul moment, a negociat un loc de parlamentar și cu alte partide. A oferit pentru locul IV pe lista de deputați PSD-ului suma de 100.000 Euro, dar a fost refuzată. A încercat să își păstreze de rezervă loc eligilbil atât la PMP, cât și la ALDE. Aceasta este Siminica Mirea și încă nu s-a spus tot despre ea și despre mafia ce conduce în acest moment Organizația PNL Olt, un partid ce mai mult ca sigur în județul Olt nu va depăși procentul de 14 – 16.