După multe neparticipări și retrageri din timpul concursului, în sfârșit Felicia Man a candidat de una singură și a obținut conducerea ISJ Olt, pe o durată de patru ani. Patru ani în care cadrele didactice din Olt vor fi batjocorite și umilite de această doamnă lipsită de orice caracter, dar cu o puternică susținere din partea Organizației PSD Olt. În întreaga carieră politică, Felicia Man nu a excelat cu nimic, fiind de notorietate faptul că la mazilirea senatorului Ion Toma din funcția de președinte al Organizației PSD Olt aceasta a plâns timp de trei zile cu lacrimi de crocodil, după care a deschis ușa, și nu numai ușa, președintelui Consiliului Județean Olt, Paul Stănescu, și din nou a început să încalece caii cei mari.

Cu mai mult timp în urmă, am primit chiar de la colegii actualei inspectoare șefă a ISJ Olt o fotografie prin care se dovedește clar faptul că Felicia Man este o clientă fidelă a postărilor cu caracter pornografic de pe Facebook, chiar și în timpul programului de lucru.

Imediat cum a ajuns în fruntea inspectoratului pe criterii pur politice, Felicia Man a dovedit clar că este un docil executant al ordinelor venite din cadrul PSD Olt și a început mazilirea directorilor instituțiilor de învățământ.

Din câte știm, până acum au fost schimbați următorii directori: Aurelia Cotoșman – director colegiul Național ,,Ion Minulescu” a fost înlocuită cu directorul adjunct Marius Perianu, Florin Matei – director Liceul ,,Mihai Viteazu”, Caracal, a fost înlocuit cu actualul lider de sindicat, prof. Liviu Mitroi (această înlocuire s-a făcut din ordinul expres al deputatului PSD Olt, Dan Ciocan, cel care vrea să ajungă viitor primar în Caracal). La Liceul Economic ,,P.S. Aurelian”, din Slatina, noul director este prof. Ortansa Stănescu, cea care a ocupat până acum funcția de director adjunct. Și directorul de la Școala gimnazială ,,Eugen Ionescu”, din Slatina, a fost schimbat din funcție cu prof. de limba română Laura Gabriela Constantinescu. Schimbările nu au ocolit nici Școala gimnazială ,,George Poboran”, din Slatina, unde noul director este prof. Alexandru Bârșcoveanu. La Liceul Agricol ,,Nicolae Bălcescu”, din Balș, actualul director Dan Smarandache, soțul viceprimarului orașului, Cornelia Smarandache, a fost demis din funcție (și aici demiterea a fost o răzbunare pe linia PSD, urmând ca și viceprimarului Cornelia Smarandache să îi fie ridicat sprijinul politic și să fie exclusă din PSD pentru că nu a răspuns ordinelor politice).PS. Cea mai mare rusine este faptul ca toti cei demisi au fost anuntati prin emailui trimise pe adresa unitatilor de invatamant, Felicia Man neavand curajul sa ii priveasca in fata!

1524264_241244156053721_844548816_o IMG_4144Până la această oră știm doar de aceste schimbări, urmând ca în zilele viitoare să fie maziliți toți directorii și directorii adjuncți care nu sunt înscriși și nu activează așa cum ar trebui pentru PSD Olt