În după-amiaza zilei de ieri am fost sunați de către președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, care ne-a relatat cu lux de amănunte o faptă reprobabilă făcută de primărița comunei Icoana, Gabriela Ancuța. Cele relatate de către Liviu Voiculescu au avut ca sursă de informare pe liderul Organizației PNL Icoana, fostul primar Gheorghe Periețeanu. Acesta l-a sunat pe președintele PNL Olt și i-a spus că soția sa a fost bătută de către primărița în funcție, a sunat pe numărul unic de urgență 112, a venit ambulanța și au transportat-o în stare gravă la UPU Slatina. Om de bună credință, președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, a dorit să mediatizeze această faptă, mai ales că fostul primar i-a spus că totul survine pe rezultatul alegerilor la eurparlamentare obținut în comuna Icoana.

La scurt timp am primit numărul de telefon al fostului primar, l-am contactat, iar acesta ne-a declarat: ,,Sunt la UPU cu soția mea, ce a fost bătută de primăriță. Este lovită foarte rău și mușcată de degete. Situația este gravă și cred că va fi trimisă la București!”

Am cerut informații la UPU Slatina și ni s-a confirmat că există o pacientă, Periețeanu Mariana, adusă cu Ambulanța, dar conform protocoalelor nu am putut primi și alte informații.

În acest moment aveam o declarație oficială a președintelui PNL Olt, Liviu Voiculescu, declarația lui Periețeanu Gheorghe, confirmarea de la UPU că există această pacientă, plus confirmările altor două, trei persoane. Din păcate nu am putut să contactăm pe primărița Gabriela Ancuța pentru a afla ce ne spune și dumneaei în legătură cu acest incident. Am promis că vom reveni asupra materialului publicat ieri, lucru pe care îl facem azi.

De fapt, acest eveniment fost pus la cale de cei doi circari, soții Periețeanu. Un lucru extraordinar de grav este că președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, a fost dus în eroare de către acest individ și în acest moment este pus într-o situație penibilă. Pe această cale solicităm ca Liviu Voiculescu să ne comunice măsurile pe care Organizația PNL Olt le va lua împotriva individului.

Nu a avut loc niciun fel de altercație urmată de lovituri și mușcături și primărița Gabriela Ancuța nu deține centură neagră la karate și nici nu este expertă în Kung Fu. În cursul zilei de azi, am reușit pe sursele noastre din cadrul UPU Slatina să aflăm și diagnosticul care i-a fost pus celei ,,bătută măr” de către primăriță: stare de anxietate. Probabil că cei mai mulți dintre cititori știți ce înseamnă acest lucru iar de aici gândul dumneavoastră se îndreaptă către faptul că cei doi soți au grave probleme psihice.

Mereu am recunoscut atunci când am greșit și nu ne este rușine să ne cerem scuze public pentru situația în care am pus-o pe primărița comunei Icoana, Gabriela Ancuța.

Începând de la publicarea articolului în ediția on line a ziarului ȚINTA în după-amiaza zilei trecute, cei doi indivizi și-au sunat prietenii și cunoștinețele pentru ca acesta să fie distribuit pe sursele de informare on line.

În acest moment, după analiza evenimentelor și mai ales după modul grosolan în care am fost induși în eroare, noi, atât de președintele PNL Olt Liviu Voiculescu, cât și de cei doi circari, putem să spunem cu mâna pe inimă, fără să mai revenim într-un alt material, că este necesar urgent un control psihiatric pe care trebuie să îl facă soții Periețeanu. Nu este posibil ca un individ ce până la urmă se dovedește a fi certat cu multe dintre regulile de conduită în societate și mai ales de morală, să își bată joc de un președinte de partid.

Așteptăm un punct de vedere oficial din partea președintelui PNL Olt și a Organizației politice.