O nouă ședință a Biroului Municipal Slatina, sub directa coordonare a președintelui Mihai Niță și a maimuțoiului politic Marius Bălașa s-a lăsat cu decapitări. Cei doi dictatori care au transformat Organizația ALDE Olt în SC Milogul SRL, doar pentru ca Marius Bălașa să devină președinte al organiației și candidat la Primăria Municipiului Slatina au început să execute oamenii loiali partidului, cei care cu adevărat au muncit în credință. Ceea ce am spus de foarte mult timp privind faptul că Organizația ALDE Olt este vândută în totalitate PSD a devenit o certitudine. În joc sunt sume fabuloase de bani, de funcții politice și de funcții în instituțiile statului. Nu vă închipuiți că vreun membru ALDE va vedea un leuț din aceste sume sau să primească un servici! Jocurile se fac la nivel de conducere locală a partidului și pe sursele noastre am aflat că o parte din conducerea partidului, neimplicată în jocurile deputatului Mihai Niță și maimuțoiului Marius Bălașa vor merge în scurt timp la sediul partidului din București, însoțiți de cel puțin 200 de membri.

În ultima așa-zisă ședință, primul decapitat a fost Alexandru Măceșeanu, secretarul general al Organizației Municipale Slatina și viitorul președinte. Maimuțoiul Marius Bălașa, cel care vremelnic ocupă funcția de președinte interimar, a solicitat un vot de încredere biroului municipal pentru a putea să-și exercite mandatul până la viitoarele alegeri locale. Din fericire pentru cei care încă mai cred în acest partid, 90% din membrii biroului s-au opus și au declanșat un scandal monstru pe această temă. Văzând că nu îi reușește acest lucru, maimuțoiul Marius Bălașa l-a schimbat din funcția pe care o deținea Alexandru Măceșeanu cu nimeni altul decât Mihai Cârloganu, fiul lui Cristinel Cârloganu, fostul director al AJOFM Olt și prieten bun cu deputatul Mihai Niță. În acest fel, se încearcă blocarea candidaturii lui Alexandru Măceșeanu la funcția de președinte și reîntoarcerea partidului la dictatura comunistă, cu candidat unic.

Planul de subjugare a partidului făcut de Mihai Niță și Marius Bălașa are mai multe etape, urmând ca în scurt timp să fie excluși din partid câțiva lideri importanți, printre care Alexandru Măceșeanu și președinta Organizației Județene a Femeilor, Elena Iotu.

Numirea în funcția de secretar a lui Mihai Cârloganu survine pe fondul unei obligații importante a președintelui Mihai Niță față de acesta, în discuție fiind un proiect de sute de mii de euro, aspect asupra căruia vom reveni. Mizeriile împotriva celo care au încercat să se ridice împotriva dictaturii Niță – Bălașa au dus la crearea unor conturi false de email-uri și trimiterea de comentarii diverselor publicații. Am sesizat poliția în legătură cu aceste conturi false și sperăm că I.P.-urile unde au fost făcute și trimise comentariile să fie depistate. La SC Milogul SRL lupta continuă și cei doi dictatori au pus o interdicție ce a uimit pe toată lumea: niciun membru ALDE nu are voie să se mai întâlnească cu directorul ziarului ȚINTA , George Radu, să comunice sau să fie văzut în apropierea acestuia. Cei care vor încălca această interdicție vor fi excluși imediat din partid. Să trăiți bine, dragi tovarăși din SC Milogul – ALDE SRL!