emil-mot-si-darius-valcov

Mai exact ne fură pe faţă, cerăndu-ne să plătim locurile de parcare ale propriilor noastre maşini. Pe motiv că ne ajută.

Să mori tu?! Cum ne ajută când ne furi cu 240 lei pe an?!

Nu mai aveţi bani de furat în Primăria Slatina?! V-a lăsat Darius Vâlcov fără bani de supt la Vistierie?! Mergeţi la el, nu la noi cetăţenii!!!

Am citit expunerea de motive la proiectul cu parcările, ce să vă zic… e o glumă proastă, pentru că nu va soluţiona lipsa numărului de parcări!

Başca, să tragi o dungă cu var nu înseamnă că ai creat o parcare!

Şi ce e cel mai important: STRAZILE NU SUNT PARCĂRI, ASTFEL NU LE PUTEŢI VINDE CA PE OI SAU VACI, SLĂTINENILOR, PE 240 LEI/AN, NU CREDEŢI MERGEŢI LA POLIŢIA RUTIERĂ OLT ŞI ÎNTREBAŢI CE SUNT STRAZILE, PARCĂRI SAU STRĂZI?

Trusturile de presă ale puterii la Olt şi în Slatina deja s-au pus pe pupat în fund la adresa primarului Emil Moţ, subliniind faptul că nu au ieşit oamenii să protesteze: Aveţi răbdare dragilor, vom ieşi în stradă, nu ne lăsăm regulati!!!!

Mulţi dintre slătineni sunt nişte laşi, nişte fricoşi, le este frică să iasă ca pe timpul lui Ceauşescu!!

Pe aceşti laşi îi întreb: Trăiţi ca pe vremea lui Ceausescu ca să aveţi dreptul să vă fie frică?! În stradă, cu voi dacă nu sunteţi mămăligi! S-au staţi în patru labe şi aşteptaţi-l pe edilul Emil Moţ să vă reguleze!!!

Florin Deaconu