Azi a fost deschis în zona Parcului Tineretului Centrul de vaccinare drive – through, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor slătinenilor, și nu numai.

Nu contează că cea mai mare implicare a avut-o primarului Slatinei, Emil Moț, pentru că am fost obșnuiți ca acesta să răspundă prompt la doleanțele celor care l-au votat sau nu l-au votat.

Problema este cu totul alta, și din păcate dovedește că atunci când ești numit politic pe o funcție publică trebuie să respecți ordintele șefului de partid, chiar dacă acesta dă dovadă de dobitocie.

Îl cunosc personal și îl apreciez foarte mult pe actualul prefect Florin Homoreanu și încerc să îi transmit pe această cale să fie același om integru cum a fost până acum în fața tuturor! Azi a participat și el la inaugurare și chiar a făcut o fotografie împreună cu primarul Slatinei, Emil Moț, în care își strâng mâinile. Până aici nimic anormal, pentru că cei doi șefi din administrație trebuie să colaboreze pentru binele cetățenilor.

Primarul a postat pe pagina sa de socializare câteva cuvinte despre centrul de vaccinare și a făcut publice două imagini în care apare alături de prefect și le mulțumește colegilor pentru buna colaborare interinstituțională și pentru efortul comun depus, ce a condus la implementarea acestui proiect. Postarea a fost distribuită pe foarte multe conturi de socializare.

Prefectul a făcut o postare, dar nu a amintit deloc de implicarea în proiect a Primăriei Slatina și nici nu a postat imaginile în care apare alături de Emil Moț. O nouă dovadă că ordinele date de către președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, sunt respectate cu strictețe de către cei ale căror funcții depind de linia politică.