19983605_1626853054005705_2937291019326004318_o11357101_1608993006047531_783069718696001043_o

O vorbă din popor spune că femeile ajung să conducă doar dacă sunt foarte inteligente sau au o rapiditate maximă în a-și da jos chiloții. Mă gândesc care dintre aceste două posibilități a propulsat-o pe pupila lui Liviu Dragnea, actualul ministru de Interne, Carmen Dan, în această funcție. O simplă absolventă a Universității Ecologice București, o Universitate implicată în tot felul de scandaluri ce a acordat diplome pe bandă rulantă la mii și mii de așa-ziși absolvenți.

Din respect pentru haina de polițist, nu am vrut să scriu despre scandalul izbucnit în cadrul MAI referitor la nesimțirea celor cinci consilieri ai lui Carmen Dan.

Am încercat să găsesc pe internet numele celor cinci consilieri, dar căutările nu au dat niciun rezultat. În afară de faptul că o cunosc personal pe tânăra pensionară la numai 44 de ani, Alina Popescu, și trecând peste aspectele intimității personale, pot să spun că am o impresie bună despre ea ca profesionistă. Am avut ocazia să lucrez cu ea în câteva proiecte și mi-am dat seama că este bine pregătită în domeniu.

Dar trebuie să pună punct la tot acest scandal și Alina Popescu și ceilalți patru consilieri ai divei de Teleorman.

Toată mass media a preluat anunțul făcut de Carmen Dan, referitor la faptul că cei cinci consilieri își vor păstra pensiile de peste 10.000 de lei și vor lucra gratis pentru ea și pentru bunăstarea poporului român.

Să îți fie rușine, divă de Teleorman Carmen Dan, că vii în fața noastră cu asemenea abureli! Cine drak lucrează în zilele de azi pe gratis? Cei cinci consilieri fiind toți din provincie, ar trebui să își plătească cazare, masă și alte cheltuieli din propriul buzunar doar de dragul muncii pe care o desfășoară în cadrul Ministerului de Interne. Greu de crezut acest lucru, știind foarte bine care sunt costurile unui trai decent în București, mai ales dacă ai și o funcție importantă în care ești practic obligat să fii total deosebit de un muncitor pe șantier sau într-o fabrică de confecții. Aceste abureli nu cred că vor ține prea mult și în scurt timp vor ieși la iveală aranjamentele dintre diva de Teleorman și cei cinci consilieri.

În mod sigur și eu și oricare dintre cei care citiți aceste rânduri, dacă aveam la momentul oportun informația, spatele asigurat și legea, am fi procedat la fel. Tineri pensionari la 45 de ani și reangajare pe același post cu un salariu demn de ,,Ali Baba și cei 40 de hoți, care acum sunt de fapt doar cinci!

Bun, există cinci posturi de consilieri în schema Ministerului de Interne. Cinci consilieri au ieșit la pensie. Deci au rămas cinci posturi libere, pe care pot fi angajate alte cinci persoane competente și care pot să aibă un venit stabil. Oare în toată Poliția Română nu se găsesc cinci oameni tineri?

Întrebare la care este greu de dat un răspuns…