❓ De unde mai #TAIE #Cîțu?

⌛️ Așteptăm un buget întârziat nespus de mult, care se dovedește sărăcăcios și neadaptat condițiilor pandemice pe care le trăim. Un buget sumbru care prevestește dezastrul în toate domniile.

⛔ Am aflat că guvernul nu încurajează Horeca și a #TĂIAT #voucherele de vacanță.

⛔ Am aflat că guvernul nu încurajează Educația și a #TĂIAT #călătoriile cu #trenul ale studenților, deși cifrele arată catastrofal: rata de părăsire timpurie a școlii este a treia cea mai ridicată din Europa.

⛔ Am aflat că Guvernul nu încurajează Sănătatea și vine cu un buget de AUSTERITATE, alocând Sănătății un #buget cu 11% mai #mic, în plină pandemie și în plin proces de vaccinare.

⛔ Am aflat ca Guvernul nu încurajează Agricultura și a #TĂIAT #subvențiile de secetă, aducându-i pe fermieri în pragul falimentului și determinându-i să iasă în stradă să-și strige disperarea. Mai mult, TAIE 40% din bugetul pentru asigurarea irigațiilor și 50% din fondurile pentru programele de sprijinire a producătorilor agricoli, în condițiile în care produsele din import ne sufocă și pe noi și pe agricultori.

⛔ Am aflat că Guvernul #TAIE de la #pensionari și nu le mai mărește punctul de pensie cu procentul pe care l-au promis în campania electorală.

⛔ Am aflat că Guvernul #TAIE din #alocațiile copiilor, pe care iarăși nu le crește conform legii.

⛔ Am aflat că Guvernul #TAIE și de la persoanele cu #dizabilități, reevaluându-le dosarele, până la ….dispariția #indemniației.

⁉️ Oare, ce ne așteapă și de unde mai #TAIE #Cîțu??