1. 9

Distractiv! Încă o dată am dovedit că suntem publicația cu cel mai performant sistem de informare al cititorilor, cu privire la jocurile politice ce se fac la nivelul județului nostru. În data de 14.11.2019, am publicat articolul ,,Președintele PNL Olt la mâna PSD!”, în care arătam că între președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, și președintele CJ Olt, Marius Oprescu, au avut loc mai multe întâlniri cu subiect politic și solicitări de aranjamente locale. Niciunul dintre cei doi protagoniști nu a catadicsit să confirme sau să infirme dezvăluirile noastre. Au adoptat poziția mortului în păpușoi!

Azi, dragostea mare dintre cei doi s-a terminat cu un divorț de fațadă, pentru că aranjamentele politice vor continua. Președintele CJ Olt a recunoscut întâlnirile și apelurile telefonice date de președintele PNL care încerca să facă jocuri politice în turul doi al alegerilor prezidențiale și dorea să câștige alegerile cu ajutorul PSD.

Liviu Voiculescu, nu și nu, nu a avut niciun fel de blat politic cu PSD. Totul este un fake news. Mai mare minciună nici că se poate, domn președinte! Parcă odată v-ați întâlnit în secretariatul președintelui Consiliului Județean cu directorul publicației ȚINTA și erați chiar speriat și pământiu la față, de această surpriză.

De ce s-a rupt așa brusc lanțul de iubire, pentru ca nimeni dintre cei doi să nu aibă de pierdut înțelegerile urmând să se facă în viitor departe de ochii și urechile indiscrete ale mass media, în locații pe care le vom dezvălui la momentul oportun.

Practic, Liviu Voiculescu a mâncat bătaie din nou pe linie politică de la PSD și a ajuns tot în coada clasamentului național, acumulând o nouă bilă neagră de la conducerea centrală.

Câștigarea municipiului Slatina și orașelor Balș și Scornicești de către PNL a fost posibilă datorită susținerii candidatului de către USR, PMP și grupările fracționare din ALDE și Pro România. Dacă la nivel județean se face o analiză concretă și se elimină un procent de 10 sprijin acordat de alte formațiuni politice, plus un 5 % voturi ale excursioniștilor aduși pe bani mulți, ajungem la votul real obținut. Aici trebuie să facem precizarea că acest vot nu a fost dat cvasi-necunoscutului primar de Cungrea sau măscăriciului italian ce se visează primar. Votul în Olt a fost dat exclusiv lui Klaus Johannis, spre norocul Organizației PNL Olt și al președintelui căruia deja i-au crescut coarne. Dacă PSD avea candidat în locul Vioricăi Dăncilă un cadavru în sicriu, lua mai multe voturi pe compasiune și invitații la o… lingură de colivă și un pahar cu vin. Cu toate acestea, PSD a dovedit că este o forță și că viitoarele alegeri locale le va câștiga la pas, în lipsa unor adversari redutabili. Tot ca o paranteză, vă spunem cu mâna pe inimă, vă actuala conducere a PNL Olt este agreată de către PSD și nici nu se dorește schimbarea cu oameni ce la pot ridica probleme în viitor. Frăția PNL – PSD merge înainte!

Revenind la maimuțoiul candidat, poate ați observat că în Slatina a venit… circul! Cei care au trecut ieri pe bulevardul A.I. Cuza, în zona Magazinului Winmarkt, au avut ocazia să vadă toți clovnii, maimuțele și scamatorii ce sărbătoreau o victorie care nu le aparține!

Să știe toți măscăricii politici că slătinenii nu sunt așa fraieri încât pentru un bilet gratuit la circ să își amaneteze viitorul!

Punct și … va urma!