Câteodată rămân mut de uimire când observ câte șmecherii se fac în CAO Olt, chiar sub conducerea actualului director Cătălin Ușurelu. Deocamdată nu intru pe terenul achizițiilor publice, marea majoritate măsluite și făcute la ordin politic sau pe pile de partid. Un lucru mă interesează mult mai mult și în acest sens îi adresez directorului CAO Olt următoarele întrebări, la care dacă nu va binevoi să răspundă, voi răspunde eu, conform surselor mele:

  1. Când a fost anunțat și scos la concurs postul de conducere de la CAO Caracal?
  2. Pe ce criterii a fost pus în această funcție un neica nimeni pe nume Octavian Stănescu?
  3. Primește șpagă directorul CAO Olt de la Octavian Stănescu, în urma afacerilor inițiate de acesta din urmă în cadrul CAO Caracal?

Revenind la acest subiect fierbinte care se numește Octavian Stănescu, reamintim Organizației PSD Olt că în timpul alegerilor la Primăria Caracal, acesta a candidat pe listele ProRomânia. Trecând peste aspectul înjurăturilor, acuzelor și bălăcărelilor la adresa PSD Olt și a candidatului la Primăria Caracal, Ion Doldurea, mă întreb cum individul a ajuns într-o funcție de conducere la o companie controlată în întregime de PSD?

În timpul precampaniei electorale, Organizația PSD Caracal mi-a cerut sprijinul atât mie, cât și fostului senator ProRomânia, Mihai Niță, pentru a încerca o negociere cu Organizația ProRomânia Caracal, condusă de Octavian Stănescu, în sensul renunțării la un candidat pentru funcția de primar și asigurarea pe lista de consilieri municipali a două, trei locuri ale membrilor ProRomânia, inclusiv a lui Octavian Stănescu, cu promisiunea că acesta va primi funcția de viceprimar sau city-manager. O parte dintre discuții au avut loc chiar în crama restaurantului aparținând actualului primar Ioan Doldurea, dar nu s-a finalizat nimic.

Spre deosebire de Caracal, acest tip de negocieri s-au concretizat în orașul Balș, cât și în alte câteva localități.

Rezultatul celui care se visa primar al municipiului Caracal, Octavian Stănescu, a fost unul dezatruos și timp de câteva luni a stat cu coada între picioare ca un șobolan speriat. Acum, individul cunoscut și sub numele de Toto este mare director la sediul secundar al CAO Caracal. Ce l-a recomandat pentru această funcție nu știe decât primarul Ioan Doldurea și directorul CAO Olt, Cătălin Ușurelu. Ce șpagă primesc aceștia doi de la personajul cu numele cățelului din ,,Vrăjitorul din Oz”, sperăm să aflăm și să vă spunem sumele exacte, în funcție de contractele încheiate pentru prietenii acestuia. Deja prin așa-zisa lume bună din Caracal se vehiculează sume destul de mari și totodată există semne clare că Octavian Stănescu a intrat în cercul șmecherilor din PSD. Acest lucru nu îl spunem noi, ci îl spune chiar el, atunci când încearcă să se dea rotund în fața anumitor persoane.

În așteptarea întrebărilor la care sperăm să ne răspundă directorul CAO Olt, continuăm să strângem dovezi despre cloaca ce există în sediul secundar al CAO Caracal.