Eșecul celor două referendumuri, cel la nivel național și cel local a fost o gură de oxigen pentru Organizația PNL Olt. Președintele Liviu Voiculescu este de apreciat pentru modul în care a gestionat în interesul partidului această situație. Pe tot parcursul campaniei electorale, Liviu Voiculescu a știut să se delimiteze în termeni eleganți, dar cu priză la public, de propaganda deșănțată făcută referendumurilor de PSD Olt și chiar a ignorat ordinele venite de la centru, unde Sică Lăutaru a reușit să gafeze impardonabil. Localitatea Cungrea, pe care o păstorește, este localitatea care a ieșit pe primul loc la referendum, în privința procentului obținut, asta dacă începem să citim lista, de la coadă. Procentul de 10,9 ne arată clar influența pe care o are în comună președintele PNL și, de ce nu, respectul pe care îl poartă locuitorii față de el. Pentru acest rezultat, împotriva unor referendumuri organizate și asumate de către PSD Olt, poate primi toate felicitările!

La câteva minute după anunțarea rezultatului oficial la nivel de țară și cel semioficial, la nivel de județ, Liviu Voiculescu a avut o ieșire în direct, pe rețelele de socializare, scurtă și la obiect. Nu știu cine i-a sugerat ca lângă el să apară și președintle interimar al Organizației Municipale Slatina, doctorul Viorel Dumitrescu, pe post de… momâie. Gafă impardonabilă, din moment ce acesta din urmă nu a scos un cuvințel și nici nu a avut un mesaj! Nu credem că a fost plasat lângă președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, doar pe post de mobilă mișcătoare. Interesantă era apariția în direct a președintelui, dacă lângă el se aflau mai mulți membri ai organizației. Această lipsă, ne duce cu gândul la ceea ce am scris în cursul zilei de sâmbătă, că peneliștii deja au desfăcut sticlele de șampanie și sunt beți morți! Cred că este cazul ca Liviu Voiculescu să umble cât mai rapid la așa-zișii formatori de imagine pe care îi are în jurul lui.

A doua zi, dis de dimineață, în sediul PNL are loc o nouă mare prostie, factor principal fiind nimeni altul decât consilierul municipal Ionuț Comănescu, cel care, practic, este trompeta spartă a Organizației PNL Olt. Ca de obicei, acesta a spus numai dobitocii și a dat din nou dovadă că mintea lui îngustă nu poate să asimileze cunoștințe de administrație publică. Dacă Liviu Voiculescu a știut de această ieșire și mai ales a știut ce poate debita în direct individul, atunci este o nouă gafă pe care o face în interval de două zile. Nu vreau să plictisesc pe nimeni cu prostiile debitate de Comănescu, dar îi sugerez președintelui PNL să explice ce înseamnă construcția unui buget al localității, ce înseamnă reducerea la maxim a taxelor și impozitelor din punct de vedere al investițiilor și mai ales să explice că să fii DOBITOC nu este lucru mare! Dacă este atent la ce a putut să debordeze mintea infantilă a consilierului municipal, Liviu Voiculescu va observa cum acesta a dorit să îl eclipseze prin declarații și să dovedească faptul că este mult mai bun să conducă Organizația PNL Olt.

Atenție la capcane, domnule președinte!