Actualul director al DSP Olt, Andrei Iordache, are la bază o meserie nobilă, cea de medic, pe care, din păcate, nu a profesat-o niciodată. În tinerețe, un amărât de băiețas de cartier din Slatina, cu buzunarele pline de banii lui tăticu, Andrei Iordache a înțeles că intrând în politică devine automat un jucător în prima ligă. Rând pe rând, s-a gudurat pe lângă potetații vremii și a ajuns ca tot CV-ul său să fie umplut numai cu funcții de director. De notorietate este prietenia sa cu fostul primar al municipiului Slatina și totodată fost ministru de Finanțe, Darius Vâlcov. Cu acesta din urmă încă mai păstrează legătura și se întâlnesc periodic în locuri cu nume exotice, unde își petrec împreună zilele de vacanță.

Andrei Iordache este omul care i-a făcut lipeala președintelui Organizației PNL Olt cu Darius Vâlcov și împreună au pus la cale un plan diabolic prin care doresc să pună mâna pe municipiul Slatina. La intervenția președintelui PNL Olt, Liviu Voiculescu, Andrei Iordache ocupă în continuare funcția de director la DSP Olt, cu delegație pentru șase luni de zile, acest lucru dovedind că în Slatina se încearcă instaurarea unui sistem politic de tip mafiot.

Așa, ca un fapt divers, vă putem spune că de puțin timp, directorul DSP Olt conduce un BMW X5, a cărui valoare, cu îmbunătățirile aduse, se ridică la peste 150.000 euro, o sumă pe care un amărât angajat nu speră să o strângă într-o viață. Surse bine informate ne-au declarat în exclusivitate că în Slatina mai urmează să apară un asemenea tip de mașină, pe care o va conduce nimeni altul decât președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu. Deocamdată sunt doar zvonuri, dar, ca deobicei, publicația ȚINTA deține în permanență cele mai importante informații.

Să revenim ca ceea ce s-a întâmplat în ultimele zile în cadrul DSP Olt, unde directorul Andrei Iordache a instaurat o adevărată dictatură.

În data de 25 februarie, în jurul orelor 14.00, am încercat să obținem informații de interes public de la DSP Olt cu privire la numărul de persoane care se află în carantină la domiciliu. Nimeni nu ne-a furnizat vreo informație, iar directorul a refuzat să vorbească cu noi. După ce am publicat un scurt material și am sesizat Ministerul Sănătății asupra acestui aspect din cadrul DSP Olt, spre seară a fost aruncat în ochii mass-media un așa-zis comunicat de presă, care nu reflectă situația reală din județ. În această dimineață, DSP Olt a fost sesizată asupra unui aspect foarte important în raport cu ceea ce se întâmplă în zilele noastre: ,,La sfârșitul săptămânii trecute, din Italia a venit în Slatina o adolescentă care pe parcursul mai multor zile s-a întâlnit cu o parte dintre foștii colegi de clasa a VII-a a Școlii gimnaziale ,,Eugen Ionescu”. Din motive lesne de înțeles, nu vom publica niciun fel de nume. Elevii care s-au întâlnit cu fosta colegă au fost prezenți la rândul lor, alături de colegii de clasă, la cursuri.”

În urma sesizării de azi dimineață primită de DSP Olt, nici până la această oră directorul șmecheraș Andrei Iordache nu a catadicsit să emuleze din mintea sa un comunicat de presă prin care să ne arate că situația semnalată este albă sau neagră. De ce nu a făcut acest lucru? Pentru că persoana venită din Italia este fata protectorului său și al președintelui PNL, Liviu Voiculescu.

Asemenea indivizi fac politică și se prefac că veghează la sănătatea noastră.

Așteptăm în continuare un punct de vedere al DSP Olt și anunțăm pe această cale că vom face face încă o sesizare la Ministerul Sănătății.