Întâmplător, am aflat că această formațiune politică încă mai supraviețuiește în județul Olt, chiar dacă funcționează într-un soi de ilegalitate, din cauza actualei conduceri interimare.

De luni de zile de când a fost numită în funcția de președinte interimar al Organizației PMP Olt, Vanina Badea, viceprimarul orașului Balș, a refuzat orice colaborare cu mass-media și a transformat un partid cândva puternic, într-un partid cu membri ilegaliști, cărora parcă le este rușine să spună că fac parte din partidul fondat de Elena Udrea.

Mâine, 26 mai, credem că dacă nu vor surveni schimbări de ultim moment, la Consiliul Județean va avea loc Conferința Județeană pentru alegerea președintelui și a viitoarei conduceri. Chiar ne minunăm cum au ales această locație și nu s-au întâlnit într-un beci sau vreo casă părăsită. Ca o bună colaboratoare, atât cu PSD, cât și cu celelalte partide politice aflate fie pe stânga, fie pe dreapta, și de ce nu, pe centru, actuala și viitoarea președintă Vanina Badea a lansat invitații către toți liderii partidelor din Olt. Nu contează dacă sunt în opoziție sau la putere. PMP Olt a devenit mai mic decât un sul de hârtie igienică pe care îl folosești la toaletă.