Așa cum am arătat în materialele publicate în ultima perioadă în ziarul ,,Ținta” și mai ales exact cum am preconizat, încet dar sigur Organizația Municipală Olt, cât și cea județeană a partidului satelit PSD-ului, ALDE Olt se destramă din cauza intereselor meschine ale unor oameni din conducere.

În cursul zilei de azi, Biroul Munincipal al Organizației de Femei, condus de Cristina Drăgulescu, s-a desființat, în urma demisiei a 16 femei din cele 24 ce constituiau biroul.

Practic și-au dat demisia toate cele 6 vicepreședinte și 11 dintre membre. Se poartă discuții cu încă patru membre pentru a-și da demisia din birou. Aceste demisii survin pe fondul conducerii dictatoriale a președintei Cristina Drăgulescu și pentru apropierea sa de președintele interimar al Organizației Municipale Slatina, nimeni altul decât maimuțoiul de serviciu Marius Bălașa. Cristina Drăgulescu este novice în politică și a fost parașutată în funcția de președinte doar pentru faptul că se dorea un suflu nou în organizație. Fătuca habar nu are cu ce se manâncă politica în Olt și ce jocuri de culise există în partid. În naivitatea ei încă mai crede că tot ce zboară se mănâncă și dacă păsărica o ții în colivie, nu are cum să o mângâie cel ce îți este șef direct. Cristina Drăgulescu este de compătimit pentru faptul că s-a afundat în mocirla din cotețul de porci al ALDE Olt, fără să își pună cel puțin cizme de protecție pentru că finalul afundării în rahat îi va ajunge până la gât. Desființarea Biroului Municipal este un grav semnal de alarmă pentru modul în care a fost condusă organizația de femei, cât și pentru modul în care a știut să se implice și să gestioneze situația președinta care niciodată nu își va vedea atins visul de a fi numită secretar de stat în Ministerul Justiției. Și în Biroul Municipal al Organizației, format din 41 de persoane, până în acest moment și-au înaintat demisia 17 persoane și urmează ca în două, trei zile să mai părăsească biroul încă 10 persoane și automat va fi desființat, conform statutului partidului.

O altă lovitură pe care urmează să o încaseze Organizația Municipală Slatina ALDE este că toți cei 48 de președinți pe secțiile de votare urmează să își înainteze demisiile din funcție. Totodată peste 350 de membri ALDE din Organizația Municipală Slatina așteaptă doar semnalul să părăsescă partidul și să își înainteze demisiile.

Situația în acest moment din cadrul ALDE Olt este foarte tensionată și nu mai poate fi gestionată de președintele partidului, deputatul Mihai Niță. Deja urmează ca în scurt timp să publicăm o serie de declarații din care veți vedea că atât alegerea pentru funcția de președinte al partidului și a conducerii nu este legală și statutară, cât nici alegerile organizate la nivel de județ, la Organizația de Femei nu sunt legale și statutare. Aceste lucruri ies la iveală numai pentru faptul că un grup de patru, cinci oameni dorește să facă jocurile pesedeului și să distrugă acest partid doar pentru interesele lor personale.

Blestemul distrugerii partidului a început și la nivel de județ, unde o serie de organizații vor avea discuții cu adevărații membri ALDE și într-o proporție foarte mare urmează să părăsească partidul în masă. Încă o dată spunem prin prisma pe care l-am cunoscut și îl cunoaștem pe președintele partidului, Mihai Niță, că acesta a apucat-o pe un drum greșit, influențat de câțiva oameni care doresc ca partidul să devină un SRL iar membrii de partid să fie doar simpli executanți, ce nu au curajul să aibă o opinie în fața șefilor. Domnule deputat, încercați să nu transformați partidul în SC OLTMOTOR SA!