Aseară a avut loc ședința Biroului Politic Județean al PNL Olt. Marea minune, mai ceva decât minunea de la Maglavit a fost apariția în carne și oase a deputatului Gigel Știrbu. În momentul când acesta a intrat pe ușă, mai mulți membri și-au făcut cruce și și-au scuipat în sân, uimiți total de ceea ce le-a fost dat să trăiască. Alți câțiva membri înscriși în PNL în ultimul timp, până aseară nu au avut ocazia să îl vadă pe deputatul PNL decât în poze sau la televiziune. Așa că i-au cerut permisiunea să îl pipăie, să vadă dacă este real sau pur și simplu este o fantomă.

Lăsând gluma la o parte, Știrbu a apărut în ședința BPJ cu intenția clară de a provoca un scandal, gândindu-se că îl poate îndepărta de la conducere pe președintele Liviu Voiculescu, iar în scurt timp să pună din nou mâna pe partid și să îl scoată la vânzare pe tarabele politicii.

Nesimțirea lui Gigel Știrbu a mers până acolo încât i-a cerut lui Liviu Voiculescu să se autosuspende până când instanța de fond va pronunța o decizie în procesul în care este judecat. În acest proces, Liviu Voiculescu și-a dovedit nevinovăția și instanța l-a absolvit de toate infracțiunile care erau reținute în sarcina sa. Această propunere a produs în rândul conducerii PNL multă rumoare și unii chiar se gândeau să îi tragă vreo două după cap fostului popă de țară, ajuns acum deputat.

Noroc că aceste bune intenții ale unor membri PNL nu s-au realizat, deoarece George Ciucu a făcut propunerea ca membrii BPJ, prin vot, să își exprime încrederea și susținerea pentru președintele Liviu Voiculescu.

In corpore, toți membrii biroului și-au arătat susținerea necondiționată și i-au întors spatele șobolanului galben Gigel Știrbu. Lupta acestuia cu Organizația PNL Olt nu se va opri aici și sigur va încerca prin tot felul de mijloace neortodoxe să pună mâna pe șefia organizației. Până atunci toți cei prezenți s-au lepădat de acest Satana al politicii din Olt și i-au promis că la slujbele de duminică vor aprinde o lumânare, în speranța că acestuia o să îi vină mintea la cap.

Doamne ajută și AMIN, pentru ca preoții slujitori ai Domnului să nu ajungă slujitorii diavolului în politică, așa cum a făcut răspopitul Gigel Știrbu!