DEX-ul spune clar: masochismul este o perversiune sexuală constând în a căuta plăcerea sexuală în suferințe fizice și morale produse de partener.

Atunci, stau și mă întreb, de ce o așa zisă doamnă politician, prinsă în jocuri erotice cu mască și biciuri, cu un individ care a supus un întreg partid sadomasochismului, vrea să continue jocul pervers?

Mulți dintre cei care citiți aceste rânduri nu o să înțelegeți prea bine despre ce este vorba, așa că o să încerc să fiu mai explicit:

Se ia una bucată târfuliță care dorește neapărat să devină curvă poltică și se împerechează cu una bucată președinte de partid. Cei doi, mari adepți ai masochismului, cred că cei pe care trebuie să îi f..ă sunt membrii de partid, așa că devin un cuplu sadomasochist deschis la tot felul de perversiuni sexuale.

Pe parcursul derulării aventurii sexuale, președintele de partid nu mai găsește plăcerea sexuală decât atunci când la gât îi este agățat un lanț al cărui capăt se află în mâinile metresei.

Puțin interesează pe membrii de partid plăcerile sexuale bolnave ale celor doi parteneri, dar doresc ca târfulița să caște gura mare doar atunci când are ceva de înghițit. La ședințele de partid îi recomandă ,, ciocul mic, mic, atât de mic încât să evite faptul că toți vor să își bage bananele în el.

Cam ciudat acest articol! Dar în această seară, toți membrii acestui partid speră să scape de cuplul sadomasochist, așa că pentru a o mulțumi pe târfuliță anunță pe această cale că după ședință o așteaptă o ladă întreagă de banane.

Să tot caște gura…20171018_200853