Cu câteva minute în urmă s-a terminat analiza în BPJ a rezultatelor alegerilor parlamentare din cadrul Organizației PNL Olt. Președintele Liviu Voiculescu și membrii biroului au pus mâna pe mătură și făraș și au aruncat afară gunoaiele din partid.

Au fost excluși: primarul orașului Scornicești, Ion Prioteasa, primarul comunei Izbiceni, Marian Gulie, primarul comunei Vulpeni, Paul Mandea, împreună cu vicele și alți trei consilieri locali, din cei patru existenți, primarul comunei Pleșoiu, Valeriu Măndescu și cei patru consilieri locali, cât și doi membri din Biroul Județean care au fost responsabili în diferite localități.

Au fost dizolvate trei organizații locale: Tătulești, Optași Măgura și încă una, pe care nu am reușit să o aflăm.    Au fost sancționați cu avertisment- primarul din Vădăstrița și cei patru consilieri, primarul din Traian și cei șase consilieri, primarul, vicele și cei patru consilieri locali din Osica de Jos.

În cincisprezece organizații au primit avertisment toți membrii din consiliile locale.

Urmează o analiză la sânge în cadrul Organizației Municipiului Slatina și în scurt timp anunțarea candidatului la funcția de primar, lucru ce va fi o mare surpriză.

Președintele PNL Olt și toți membrii din conducere care sunt adevărați liberali au reușit, în sfârșit, să facă ordine în organizația județeană.