Azi în Caracal a început circul politic declanșat de Daniel Predoiu, care sub aripa protectoare a președintelui Organizației PSD Caracal, Marian Doldurea, deja își închipuie cum o să îi stea în fotoliul de primar. Mai mult, a început să răspândească zvonul că este susținut de către președintele PSD Olt, Paul Stănescu, președintele Consiliului Județean, Marius Oprescu și restul pleiadei de deputați caracaleni, în frunte cu binecunoscutul Florin Ciordache. Acest individ este expert în minciuni și trădări politice, singurul lui interes fiind acela de a face bani și de a poza în salvatorul orașului. De foarte mult timp, a cochetat pe rând cu mai toate partidele politice și i-a trădat pe căi cărora le lega șireturile, în funcție de propriu-i interese.

Nu vom face acum o analiză totală a activității acestui limbric politic, dar pe această cale încercăm să amintim caracalenilor că pe rând, a fost în conducerea PNL, PSD, apoi UNPR, unde deținea chiar funcția de vicepreședinte pe Caracal și era omul de bază al lui Gheorghe Anghel, fostul primar. L-a trădat pe acesta în prag de alegeri și a trecut din nou la PSD, devenind slujitorul unui alt fost primar, Eduard Ciocăzanu. După pierderea alegerilor de către acesta din urmă, limbricul s-a orientat rapid și a devenit un linge blide în anturajul actualului primar, Liviu Radu.

În data de 10 septembrie 2015, forurile de conducere județene ale PSD Olt au hotărât excluderea din rândurile PSD a limbricului. Această decizie a fost adoptată chiar la solicitarea Organizației PSD Caracal, condusă în acel moment de deputatul Dan Ciocan și a fost luată în urma postărilor xenofob-rasiste și antisemite făcute de acesta pe pagina personală de pe o rețea de socializare.

Daniel Predoiu s-a declarat admirator al lui Adolf Hitler și i se părea normal să îi facă apologia la fel cum pentru el era un lucru cotidian să publice mesaje antisemite, rasiste și xenofobe.

Potrivit Legii 217/2015 Art. 5, ,,Fapta persoanei de a promova în public cultul persoanelor vinovate de săvârșirea unor infracțiuni de genocid, contra umanității și de crime de război, precum și fapta de a promova, în public, idei, concepții sau doctrine fasciste, legionare, rasiste sau xenofobe, în sensul Art. 2 lit.a, se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la 3 ani și interzicerea unor drepturi.” Cum a scăpat de Consiliul Național al Discriminării este o altă poveste, pe care o vom publica în scurt timp.

În 2015, când era vicepreședinte UNPR, după ce înainte activase timp de 14 ani în PNL, având funcții de conducere, a declarat că nu este dispus să facă jocuri murdare în scopuri personale și a hotărât să susțină pentru funcția de primar pe candidatul PSD, Eduard Ciocăzanu. Minciuna cu jocurile murdare a ținut în fața locuitorilor caracaleni, care nu au știut de ,,doza de șoc” înmânată personal din geanta lui Bachus chiar de către deputatul Dan Ciocan. Sub conducerea lui Eduard Ciocăzanu, limbricul a prosperat și și-a continuat nestingherit afacerile personale.

Așa cum s-a dezis de Gheorghe Anghel, în momentul în care a văzut că Eduard Ciocăzanu nu va mai fi candidat, s-a băgat imediat sub biroul lui Liviu Radu și l-a excitat la mazim în campania electorală. Ce a urmat, referitor la acest individ, după ce PSD a pus stăpânire pe Caracal, știți foarte bine. A început să încaseze bani publici cu nemiluita, iar în ultimul timp să îi împartă chiar cu city-managerul orașului.

Golanul de Caracal, când s-a văzut cu buzunarele pline, s-a gândit că i-ar sta bine să candideze la funcția de primar al municipiului, susținut de PSD, și a început să facă o serie de jocuri de culise cu noul președinte Marian Doldurea. Împreună au pus la cale o strategie prin care Daniel Predoiu, din limbric s-a transformat în păduche și a ieșit… în fruntea caracalenilor. Ce nu știe actualul președinte al PSD Caracal este faptul că românul are o vorbă: ,,Fiecare pasăre pe limba ei piere!”

Chiar dacă Doldurea consideră că are un tril de privighetoare, nu este decât un biet guguștiuc, ce în scurt timp va fi dezamăgit de murdăria din politică și de faptul că aranjamentele pe care vrea să le facă vor fi moarte din fașă.