DSCF5768

Cu mult timp în urmă, am publicat un material în care precizam că plimbărețul pe la toate partidele și zornăitorul cătușelor, Andrei Iordache, va fi recompensat de către Organizația PSD Olt cu postul de director. Această recompensă vine pe fondul trădărilor și colaborării fructuoase cu PSD Olt, pe când acesta era membru al Organizației PNL Olt și ,,lupta cu ciuma roșie. Puțini șmecheri politici au reușit să își atingă interesele și să își umple buzunarele ca acest individ. Nu mai amintim traseul politic al acestuia, care este mult mai sinuos decât Transfăgărășanul.

În urmă cu aproximativ trei ani de zile, Andrei Iordache a mai ocupat acest post după ce s-a ploconit și a jurat credință veșnică senatorului Ion Toma și deputatului Valeriu Steriu, la acea dată aceștia din urmă făcând parte din UNPR.

Tot Andrei Iordache a mai ocupat și funcția de director la Spitalul Județean de Urgență Slatina, unde jaful banului public a fost dovedit de către controalele Curții de Conturi.

Băiat rezon, șmecherit și școlit la întâlnirile de taină din spatele ușilor închise, va încasa în noua funcție un salariu de aproximativ 14.000 lei, o să aibă o secretară tânără, ce abia așteaptă să fie angajată din funcția de tăietoare de frunze la câini, funcție pe care cu bravură o îndeplinește în acest moment. Azi am aflat pe surse că la proba scrisă a luat o notă mare, iar contracandidata sa, doctorul Talia Cincă, nu va mai fi prezentă la interviul ce devine doar o formalitate.

Să nu uităm să vă mai spunem că așa zisul doctor Andrei Iordache nu a profesat nicio secundă nobila meserie de medic și a mai fost director și la Spitalul de Pneumoftiziologie din Scornicești, unitate pe care a reușit să o distrugă din temelii și în care erau angajate de trei ori mai multe asistente decât numărul bolnavilor.

Asta este politica, ăștia sunt politicienii și ăștia sunt șmecherii care în orice conjunctură nu lucrează decât pentru propriul interes.

UPDATE. ORA 17.00. Lovitură de teatru! Cu toate că își sunase colegii de partid, prietenii și mass media favorabilă pentru a le spune că a trecut de proba scrisă la concurs cu un punctaj de peste 95 de puncte, Andrei Iordache… NU A TRECUT EXAMENUL SCRIS, obținând doar 45,9 puncte. Este a doua oară când acesta susține examenul pentru funcția de director executiv al DSP Olt și tot a doua oară când pică cu brio. Punctajul minim pentru a se putea prezenta la interviu era de 70 de puncte. Este clar că în sistem s-a întâmplat ceva , o rotiță probabil că s-a gripat, fie pe linie politică, fie pe linia sacoșei cu bani. Niciodată nu s-a întâmplat ca după ce un candidat a aflat pe diverse surse punctajul obținut să se revină asupra corecturii și să se acorde alt punctaj. Cheful ce urma să se desfășoare în seara asta nu credem că va mai avea loc, deoarece atmosfera probabil că va fi una ca de parastas. Timpul este înainte și așa cum primarul Slatinei, Emil Moț, îi îndemna la deschiderea anului școlar pe elevi să pună mâna pe carte și să învețe, dacă vor să ajungă oameni mari, tot așa îi spunem și noi lui Andrei Iordache, să pună burta pe carte, dacă vrea să ajungă director la DSP!