20180220_124813 În acest moment, toate investițiile din orașul Balș sunt blocate, deoarece la ședința de consiliu în care trebuia votat și aprobat bugetul orașului nu a fost întrunit cvorumul necesar.

Structura Consiliului Local, conform adeziunilor politice, ar trebui să fie următoarea: PSD – 9 consilieri, PNL – 8 consilieri și PMP – 2 consilieri. În urma unor alianțe politice și jocuri murdare de culise, la alegrile trecute cei doi consilieri PMP, Vanina Badea și Silviu Tănasie au trecut în alianță cu PNL, Vanina Badea negociindu-și funcția de viceprimar. Dependența acesteia față de PSD și în special de fosta inspectoare școlară șefă, Mariana Gheorghe, a fost dovedită în ultimul timp, aceasta începând să faulteze chiar hotărârile de consiliu pe care încerca să le promulge alianța nefirească PNL – PMP.

Totul a culminat cu această ultimă ședință de consiliu, unde la solicitarea expresă a PSD au lipsit atât Vanina Badea, cu toate că face parte din executivul primăriei, cât și Silviu Tănasie. Dacă pe cei de la PSD îi înțelegem că au absentat pe linie politică, pentru că practic în orașul Balș PSD se află în opoziție, refuzăm să înțelegem gestul incalificabil al viceprimarului Vanina Badea, pentru că aceasta a participat efectiv la întocmirea Proiectului de buget.

Putem spune că alianța inițială PNL – PMP s-a transformat într-o nouă alianță PSD – PMP, artizanul fiind viceprimarul Vanina Badea, care lucrează în învățământ și în permanență va depinde de cei aflați la putere în județul Olt, adică de PSD.

Această aroganță la adresa locuitorilor orașului din partea viceprimarului vine pe fondul numirii ca președinte interimar al Organizației PMP Olt, în urmă cu aproximativ două săptămâni de zile.

Nici nu i s-a uscat bine tușul pe ștampila pusă de Traian Băsescu, că Vanina Badea a început să se comporte ca un ,,mare politician al unui partid ce nu mai ajunge nici la genunchiul unei broaște. Asupra aspectelor politice ce există în acest moment în cadrul Organizației PMP Olt, organizație ce face jocurile PSD, vom reveni într-un alt material, în care vom povesti cu lux de amănunte cum a ajuns președinte interimar Vanina Badea și cum urmează să distrugă întreaga Organizație PMP, la ordinele PSD.

N.R.: Am încercat să-l contactăm pe viceprimar, dar refuză să ne răspundă la telefon. Rușinică, doamna Vanina, pentru că știți foarte bine cine v-a pus președinte interimar la PMP Olt!