În urmă cu câteva zile postam pe conturile de socializare un fapt reprobabil care putea fi luat drept șantaj. Adjunctul ANL, Gabriel Stanciu, candidat al Organizației PNL Olt, pe locul trei la Camera Deputaților, un neica nimeni al cărui interes nu este decât îmbogățirea peste noapte, prin intermediul unui alt individ tot de aceeași speță, Tudor Nica, se întâlnea cu primarii PSD pentru a obține voturi în schimbul unor promisiuni. Am aprofundat această temă și am descoperit că de fapt se încearcă semnarea unor contracte de valori foarte mari pentru studii privind aducțiunea de gaze.

Revenind la postarea de pe conturile de socializare, confirmăm din nou faptul că în cazul în care PNL Olt ar scoate printr-o minune doi deputați, Ana Ciaușu – ocupanta locului doi se va retrage, urmând să primească în schimb o funcție de secretar de stat. În locul ei funcția de deputat urmează să fie ocupată de Gabriel Stanciu, bineînțeles cu o cotizație puternică chiar la președintele Organizației PNL Olt, Liviu Voiculescu și cu o compensație în favoarea secretarului general al PNL Olt, Ana Ciaușu, compensație ce ar reprezenta valoarea indemnizației de deputat în cei patru ani de mandat.

Poate vă întrebați de unde are acest individ banii necesari pentru a-și cumpăra locul de deputat? Acești bani provin chiar de la o serie de primari PSD în funcție, în acest moment urmând să fie semnate contracte de peste 300 mii de euro pentru studii de fezabilitate. Deja patru primari de comune și unul de oraș au dovedit că au început să joace la două capete și au ajuns în faza în care după ridicarea licitației pe SEAP să semneze contractele cu firma TIM – R SPEED HOLDING SRL, cu sediul în București, aparținând în acte lui Tudor Nica, antemergătorul lui Gabriel Stanciu.

În realitate, această firmă cu afaceri de ordinul zecilor de milioane de euro este coordonată chiar de către candidatul Organizației PNL Olt pe lista de la Camera Deputaților.

Suntem curioși ce părere au șefii Organizației PSD Olt cu privire la aceste aspecte din care se observă clar cum oameni în care au avut încredere au început să facă jocurile politice ale PNL.

La ultima întâlnire dintr-un local frecventat de către peneliștii din zona de sud a județului, unul din cei prezenți a înregistrat o parte din discuțiile purtate de către așa-zișii lideri PNL. Am ascultat înregistrarea respectivă și în momentul în care ne va fi dată, o vom publica integral.