Cu puțin timp în urmă, într-o locație de lux aparținând lui Petrica Constantinescu, in prezenta  noului președinte al PSD Caracal, Marian Doldurea, a avut loc o așa-zisă adunare a oamenilor de afaceri din Caracal. Scopul acestei adunări a fost de fapt ca cel care se crede un mare om de afaceri, Daniel Predoiu, să fie uns în funcția de președinte al ,,Asociației Oamenilor de Afaceri Romanați”. Care Romanați? Este o altă poveste și cum bine știți un eșec lamentabil al celor care au dorit să schimbe denumirea județului Olt.

Și încercarea de rebrenduire a Organizației PSD Caracal cu nume noi, dar implicate atât în subsolul politic, cât și în obținerea banilor publici prin diferite aranjamente la nivel local, va fi tot același eșec.

Daniel Predoiu este bun prieten cu Marian Doldurea și fac parte din aceeași lojă masonică, cel din urmă fiind și membru în Clubul Rotary. De-a lungul anilor a stat în umbra foștilor primari Anghel și Ciocăzanu iar în utlimul timp a fost un fel de linge blide pe lângă Liviu Radu. ,,Marele antreprenor” este de fapt un individ care profită din plin de relațiile politice și de modul în care știe să se gudure pe lângă potentații vremii de Caracal. El nu are o firmă puternică de construcții, ci doar un laptop și o ștampilă, laptopul pentru a avea acces în sistemul SEAP și ștampila pe care să o pună pe contractele încredințate direct, principalul beneficiar fiind Primăria Caracal. Mai o bordură, mai o zugrăveală la școală, o reabilitare pe la spital, toate lucrările date fiind spre încredințare altor firme potente, dar care nu au sprijin politic. În ultimul timp a dat câteva lovituri în domeniul termopanelor, pentru că profilele pe care le folosește provin în totalitate de la doamna Cristina – city managerul orașului Caracal.

Despre acest individ și modul în care a făcut destui bani pe lângă cele trei dinastii caracalene Anghel, Ciocăzanu și Liviu Radu nu este momentul acum să vă încărcăm memoria, pentru că vom avea destul timp în campania electorală! Daniel Predoiu, cu o jumătate de gură spune că nu ar prea vrea să fie candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Slatina, dar în cercul de apropiați rostește sus și tare că el va fi viitorul primar al municipiului Caracal. E drept că nu precizează anul în care o să obțină acest post.

Pentru cei care nu știu, Daniel Predoiu a fost exclus din PSD la ordinul expres al lui Liviu Dragnea, o altă poveste cu picanterii din cadrul fermei Rotunda și cu lovituri de Ciocan luate direct în botic. După cum vedeți, ceea ce prevedeam în urmă cu câteva luni pentru orașul Caracal se adeverește. Câinii vagabonzi se strâng la tomberonul de gunoi și așteaptă ca atunci când vin cei de la salubrizare să le pice marele ciolan.