Ceea ce se întâmplă acum în orașul Balș cu privire la candidatura primarului în funcție, Mădălin – Teodosescu Ady, ține de filmele de desene animate cu Tom și Jerry.

În trei mandate consecutive, singurul lucru pe care a reușit să îl facă în oraș este un clan mafiot cu ajutorul căruia a devalizat bugetul orașului. Printre membrii acestui clan mafiot se numără prostituate de centură, târfe de bordel, șefi de clanuri țigănești, sclavi numiți în funcții și o șefă supremă ce coordonează totul în absența primarului.

Individul a simțit că sfârșitul mafiei din oraș va fi pe 27 septembrie, la alegerile locale, și asemeni unui șobolan care simte că se scufundă corabia, încearcă să se agațe… de un pai. Paiul pe care îl crede salvator este Organizația PMP Balș, care are în structură două doamne apreciate de o mare parte dintre bălșeni. Este vorba despre viceprimarul orașului, Vanina Badea, și inspectorul adjunct de la ISJ Olt, Mariana Gheorghe. Niciodată nu credeam că în setea lui de putere, șeful clanului mafiot, cunoscut de bălșeni sub numele de Cartelul Medelin, va ajunge să lingă exact acolo unde timp de mulți ani a scuipat.

Lipsit de orice moralitate politică, a îngenunchiat în fața celor două doamne și a cerut iertare și a reușit să le păcălească și să facă o alianță nefirească la nivel local, PNL – PMP. Umilința lui a fost atât de mare, încât le-a oferit două locuri eligibile pe lista de consilieri și postul de viceprimar, în cazul câștigării unui nou mandat.

Din punct de vedere politic, înțelegem această alianță, pentru că în cazul unei candidaturi locale pe liste proprii a Organizației PMP, cel puțin trei posturi de consilieri erau asigurate de bălșeni datorită popularității celor două.

Miza alianței este foarte mare și Medelin speră ca voturile conservate ale PMP să le obțină și pentru funcția de primar. Total greșit! Va avea marea surpriză când va observa că cei care le respectă pe cele două doamne nu îl vor vota niciodată, cunoscându-i caracterul. Medelin este un om lipsit de orice scrupule, un mincinos care promite posturi în stânga și în dreapta și un avar, care a reușit să-și construiască un imperiu ce valorează sute de mii de euro din banii primiți para îndărăt de la membrii clanului mafiot.

Primarul orașului Balș este un HOȚ și acest lucru a fost dovedit când a fost surprins furând curent electric din rețeaua publică a orașului. Dacă individul ce încă mai conduce Primăria Balș s-a pretat la un asemenea lucru, vă închipuiți ce alte afaceri face în interiorul clanului mafiot.

Nu vă vom arăta acum toate aspectele mizerabile prin care și-a clădit imperiul, pentru că majoritatea locuitorilor orașului le cunosc. Vrem să arătăm doar disperarea care l-a cuprins și mai ales teama că va ajunge după gratii. Este înnebunit de faptul că va pierde primăria și viitorul primar va scoate la iveală toate afacerile necurate pe care le-a făcut în doisprezece ani!

Pentru a vă dovedi la ce grad de umilință a ajuns, vom începe să publicăm filmări, documente și fotografii, prin care vom arăta că cele două doamne, Vanina Badea și Mariana Gheorghe, au fost înjurate ca la ușa cortului și în permanență a avut numai cuvinte urâte la adresa lor.

Nici acum nu este târziu ca Organizația PMP Balș să își desemneze un candidat și o listă de consilieri pentru a îi da o lecție măscăriciului și mai ales pentru a da o mână de ajutor la deratizarea care urmează să se facă în primărie în data de 27 septembrie.