Cu certitudine a fost dovedit

că nu a existat toxiinfecție alimentară!

A doua zi după ce familia Cristina și Andrei Gheorghe au avut nunta la Restaurantul ARTICUS, în Sala Gold, pe rețelele de socializare apăreau postări din partea celor doi însurăței care anunțau o toxiinfecție alimentară cu zeci de victime. Aceste postări au fost doar o încercare de răzbunare din partea celor doi, pentru că înainte de a-și organiza nunta într-un local cotat la cinci stele, nu și-au făcut și calcule financiare din care să rezulte că își pot permite acest lux.

În această nebunie, cel mai mult au avut de suferit patronii localului, care au fost supuși unor controale din partea OJPC Olt, din partea DSP Olt, DSVSA Olt, cât și alte instituții. Aceste controale au confirmat faptul că presupusa toxiinfecție alimentară nu a avut loc. Pe lângă aceste controale, administratorii au trebuit să vină cu explicații, toate bazate pe documente și în fața celor care aveau antamate evenimente ce urmau să se desfășoare la salon. Presiunea a fost foarte mare, iar cei care aveau contracte în derulare au fost foarte speriați și chiar au venit la salon pentru a afla adevărul. O altă confirmare că nu a avut loc nicio toxiinfecție alimentară la nunta respectivă a venit și din cadrul Spitalului Județean de Urgență Slatina, care la solicitarea avocatului salonului a emis un act oficial constatator.

Cele două persoane care au reușit pe moment să arunce o pată gravă pe imaginea salonului de nunți au fost acționate în instanță și li se cer daune ce depășesc cu mult suma de 100 mii euro.

Cel mai îmbucurător lucru este faptul că în sfârșit, în baza documentelor, s-a stabilit că toxiinfecția alimentară nu a existat și că salonul își poate desfășura activitatea la nivelul la care este cotat în preferințele celor care au evenimente personale. Lucrurile se desfășoară normal și cei care doresc să aibă amintirea de neuitat a unui eveniment unic în viață sunt așteptați să își facă programare.

Totodată, administratorii salonului mulțumesc celor care au avut încredere și nu au cedat în fața unor zvonuri cu o vădită rea intenție. Mulțumesc, de asemenea, și persoanelor care în aceste zile tensionate au fost alături de ei. Pentru cei interesați de organizarea a noi evenimente, cât și pentru cei care au evenimente în desfășurare, administratorii le pun la dispoziție toate documentele de control.