Cătălin Ușurelu: „În numele conducerii Companiei de Apă Olt, vreau să le urez La mulți ani, de Ziua Gospodarului, tuturor colegilor noștri!  În data de 20 iulie a.c., Compania de Apă Olt celebrează Ziua Gospodarului. Cu această ocazie, Cătălin Ușurelu, director general al Companiei de Apă Olt, a transmis un mesaj tuturor colegilor și oamenilor care asigură alimentarea cu apă a orașelor și comunelor: „ „În numele conducerii Companiei de Apă Olt, vreau să le urez la mulți ani, de Ziua Gospodarului, tuturor colegilor noștri, oamenii care asigură alimentarea cu apă a orașelor și comunelor unde suntem prezenți!

Vă mulțumim pentru toată munca depusă, pentru devotamentul vostru și pentru orele petrecute la intervenții, indiferent de vreme, departe de familii, ratând poate momente frumoase, unice!

Suntem, cu toții, o echipă în slujba cetățenilor, lucrăm, reparăm, accesăm proiecte, facem investiții noi, informăm și comunicăm, în permanență, cu clienții noștri, pentru că noi, Compania de Apă Olt, suntem parte din fiecare comunitate!

O zi liniștită, fără intervenții, vă doresc, dragi colegi!”.