Virgil Delureanu, vicepreședintele Consiliului Județean Olt și Cătălin Ușurelu, directorul general al Companiei de Apă Olt au semnat, astăzi, la Ministerul Fondurilor Europene cererea de finanțare pentru ”Proiectul Regional Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Olt în perioada 2014-2020”, cu finanțare europeană nerambursabilă, în valoare totală de 241.076.986 euro. 25 de localități din județul Olt vor beneficia de investiții în infrastructura de apă și canalizare.
„Incepem, astăzi, o nouă etapă, poate cea mai importantă a acestui proiect care înseamnă îmbunătățirea calității vieții pentru locuitorii din 25 de localități din județul Olt.
De aceea, vreau sa le multumesc tuturor celor care s-au implicat și susținut acest proiect, cel mai mare desfășurat vreodată în județul Olt..
De la echipa din cadrul CAO, autorități județene și locale, la reprezentanții Ministerului Fondurilor Europene, cu toții am contribuit la realizarea acestui obiectiv.
Acum, când semnam cererea de finanțare, putem spune că meritat așteptarea și tot efortul depus de noi toti pentru cele 25 de comunități oltene.
Asta înseamnă CAO, oameni, proiecte și investiții pentru că noi suntem parte din fiecare comunitate!”, a declarat Cătălin Ușurelu, director general Compania de Apă Olt.