Buna ziua!
 
    Clotilde Armand  si reprezentantii Uniunii Salvati Romania va invita sambata 8 octombrie 2016,   la ora 17:00 , in sala de conferinte a Hotelului City din  Str. Ecaterina Teodoroiu Nr. 1, Slatina, la o Intalnire/Conferinta de presa privind urgentele Romaniei din perspectiva Uniunii Salvati Romania si planurile pe termen scurt si mediu ale USR.
   Vizita Doamnei Armand in Slatina, la invitatia grupului de initiativa pentru infiintarea filialei USR,  va fi urmata la ora 17:45 si de o intalnire informala , adresata publicului interesat de programul noii formatiuni politice, in care se va discuta despre USR ca alternativa la partidele politice traditionale si  despre extinderea USR la nivel national. Intalnirea va fi interactiva.
    In masura timpului disponibil vom aborda si teme de interes local si national.
    In preambulul intalnirii din Oltenia in Orasul Resedinta a judetului Olt  <  important centru industrial aflat pe  malul  stang al raului Olt > ,  Clotilde Armand face un apel catre simpatizantii Uniunii Salvati Romania din Slatina :  ”Este momentul coalizarii tuturor oamenilor care doresc sa se implice in reformarea clasei politice si in reconstructia unei Romanii dusa in deriva de partidele actuale.USR va insemna si uniunea filialelor locale care sunt in curs de infiintare si care vor activa si vor decide independent in interesul comunitatii lor.”
    RSVP:        Va rugam sa confirmati prezenta la conferinta de presa la tel. 0765558019 e-mail: sud-vest@usr.ro sau prin inscrierea la evenimentul creat pe pagina de Facebook a Uniunii Salvati Romania – Olt.
    Pentru interviuri va rugam sa ne contactati la 0722627200.
 
Va multumim!image-1