În cursul zilei de ieri, primarul orașului Scornicești, Daniel Tudor, a păstrat tradiția și a organizat un eveniment pe care îl îndrăgesc toți locuitorii orașului, marea manifestare ,,Sărbătoarea pâinii”. Cu mâna pe inimă pot să spun că a fost cea mai bună organizare de până acum și asta datorită echipei ce s-a ocupat de eveniment și a fost prezentă peste tot. Știam că diplomația primarului nu va umbri evenimentul din cauza luptelor interne din cadrul PNL Olt, așa că m-am așezat strategic într-o poziție în care puteam să îmi fac o idee despre stadiul actual în care se află Organizația PNL Olt. Prima dată a apărut în scenă așa-zisa grupare care dorește distrugerea organizației. După zvonurile răspândite privind susținătorii lor, mă așteptam să vină cu cel puțin două autocare. Încep să număr… unu, doi, trei, patru, cinci. Măi să fie! Mă gândesc că mai trebuie să apară și alți susținători și mai număr peste vreo cincisprezece minute. Unu, doi, trei, patru, cinci. Ăștia sunt toți. Nici nu mai are rost să mai amintesc numele lor.

Încep să sosească adevărații membrii PNL, cei care au muncit pentru partid și doresc în continuare binele acestei formațiuni politice. Au venit cu zecile și în fruntea lor era actualul și în continuare președinte al PNL Olt, Liviu Voiculescu. Nici în campaniile electorale nu am văzut o asemenea susținere politică pentru un lider și nici nu credeam că Liviu Voiculescu se bucură de o asemenea popularitate în rândul membrilor PNL.

Pe scenă primarul Daniel Tudor a invitat în totalitate cele cinci degete ale celor care vor să îngroape PNL Olt și doar o mică parte din susținătorii lui Liviu Voiculescu, pentru că nu a dorit să creeze un eveniment prin prăbușirea scenei.

Imediat după prezentarea în fața publicului și coborârea de pe scenă, cele cinci personaje, copleșite și umilite de numărul susținătorilor lui Liviu Voiculescu, au părăsit locația cu coada între picioare. Mie personal îmi pare rău că nu au mai rămas, pentru că puteau să vadă ce înseamnă o susținere politică și cum știu să se distreze și să petreacă împreună oamenii simpli din Scornicești, atât primarul Daniel Tudor, cât și președintele Liviu Voiculescu împreună cu susținătorii săi.

Încă o dată membrii PNL Olt, fie ei cu funcții în administrația publică, cu funcții politice sau simpli membrii, au dovedit că nu-l recunosc decât pe liderul Liviu Voiculescu.

N.R.Am vrea să mai amintim că în anturajul actualului prefect există și o fătucă ce nu este numai o târfuliță politică, probabil că o să îi descriem aventurile sexuale pe care le-a avut cu bărbați căsătoriți, chiar dacă exită riscul să provocăm câteva scandaluri conjugale.