Rețeta de succes a lui Radu Șurlan: DELAPIDARE, EVAZIUNE ȘI MUNCĂ LA NEGRU
Am analizat, în ultimile luni, activitatea dusă de Radu Șurlan și, efectiv, m-am minunat. Manipularea, falsitatea și ipocrizia cu care încearcă să ne prostească sunt de-a dreptul îngrozitoare. Acest domn, care se prezintă garantul corectitudinii, are o groază de probleme și secrete ascunse, care merită spuse.
Haideți să aruncăm o privire dincolo de masca corectitudinii, pe care și-a afișat-o Radu Șurlan, atunci când a făcut pasul spre politică.
Acest Radu Șurlan ne aruncă în față ”fumigene” despre succesul său în afaceri și despre cum a reușit el să ajungă un reper pentru Comuna Osica de Sus. ADEVĂRUL ESTE CĂ ASUPRA TUTUROR AFACERILOR SALE PLANEAZA SUSPICIUNI DE ÎNȘELĂTORII, FRAUDE ȘI EVAZIUNE FISCALĂ.
Să începem cu activitatea prin care s-a consacrat – FOTOGRAFIILE.La Registrul Comerțului,  pe numele lui Radu Șurlan nu figurează nici o firmă cu activitate financiară. Singura firmă este radiată în anul 2017, iar aceasta apare, în baza de date ANAF, cu datorii și taxe neplătite. De aici, deducem faptul că desfășoară activități economice ILEGALE! Mai mult de atat, este cunoscut faptul că Radu Șurlan se folosește  de mai multe persoane din localitate, pentru a filma și fotografia la diverse evenimente, fără ca acestea să fie angajate la firma lui. Avem deci, la prima activitate, două grave probleme: EVAZIUNE FISCALĂ și MUNCĂ ”LA NEGRU”.
Mai departe! Este cunoscut probabil de către majoritatea dintre dumneavoastră că Radu Șurlan se ocupă cu achizițonarea și vânzarea de mașini aduse din afara României! TOATE ACESTE MAȘINI SUNT VÂNDUTE LA NEGRU, NEFIIND DECLARATE VENITURILE. Dacă aruncam o privire peste declarația de avere, informație publică, putem observa că Radu Șurlan are declarat doar un salariu primit de la firma soției sale. Firma AGRO TREPĂDUȘ ROUA (TREPĂDUȘ este numele de familiei al soției) deținută de aceasta are DOI ANGAJAȚI, Radu Șurlan și Rouța Șurlan, și un profit de DOAR 2700 lei, iar salariile celor doi însumează 40.OOO CAM DĂ CU REST!!!
Lăsăm la final ce este și mai grav! Construcția aflată pe Drumul Național, pe care Radu Șurlan afirmă că o deține. CUM A CONSTRUIT RADU ȘURLAN acea locație, dacă anul trecut avea venituri de doar …. LEI și DE CE NU ȘI-A AMINTIT CONSTRUCȚIA ÎN DECLARAȚIA DE AVERE? ADEVĂRUL ESTE CĂ ACEA CONSTRUCȚIE ESTE REALIZATĂ DIN BANI NEGRI, IAR ÎN ACTE FIGUREAZĂ DOI  INTERPUȘI AI LUI RADU ȘURLAN!
DE UNDE PROVIN BANII? DIN EVAZIUNEA FISCALĂ REZULTATĂ DIN ”AFACERILE” cu evenimente FOTO-VIDEO și AFACERILE ILEGALE CU MAȘINI!
Cu o declarație de avere ABOSOLUT GOALĂ, ÎMPRUMUTURI DE LA BĂNCI, cum poate spune acest om că este un afacerist de succes. Și mai ales… dacă afirmă că este un om de afaceri de succes…DE CE NU ÎȘI DECLARĂ AFACERILE?