La două zile după ce am făcut materialul filmat cu camera ascunsă la Complexul Sportiv „Plaja Olt“, am primit o informație pe care am verificat-o. Administratorul Sorin Drăghici, cel care are pe mână peste 350 miliarde de lei vechi, banii slătinenilor, este cercetat penal într-un dosar de furt. Suma pentru care este cercetat depășește câteva sute de milioane de lei vechi.

În acest moment, dosarul lui Sorin Drăghici este înregistrat și se află pentru cercdetări la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, având numărul 1769/P/2014. Legăturile lui Sorin Drăghici cu Darius Vâlcov și Minel Prina sunt de notorietate, acesta fiind văzut de foarte multe ori în compania celor doi la diferite evenimente. Nu știm dacă actualul primar interimar al municipiului Slatina, Emil Popa, are cunoștință despre acest fapt. Ne întrebăm cum este posibil ca un bun al tuturor contribuabililor din orașul Slatina să fie dat spre administrare unui om cercetat penal pentru furt.

De fapt, pe slătineni credem că nu-i mai miră nimic, din moment ce noi am fost conduși de un primar chiar condamnat penal.

Totuși, așteptăm din partea conducerii Primăriei Municipiului Slatina un punct de vedere asupra acestui aspect sesizat de noi.

389485_279520902084961_277569939_nDacă vom fi tratați cu aceeași indiferență ca și până acum, din partea primarului Emil Popa, atunci ne rezervăm dreptul să spunem clar că la conducerea Municipiului Slatina se află în continuare „FRĂȚIA MAFIOTĂ“.