Când în politică cineva obține un rezultat foarte bun, atunci este munca unei întregi echipe. Dacă rezultatul este sub așteptări, atunci vina o poartă numai candidatul.

Asta se întâmplă în politica PNL Olt, unde imediat după anunțarea rezultatelor au și apărut doi șobolani.

Unul dintre ei este măscăriciul Mario De Mezzo, cunoscut sub numele de Delimano, o haimana care după douăzeci de ani de zile, timp în care a fost fugit din municipiul Slatina, cu tinicheaua legată de coadă, și cu anatema de hoț pusă pe frunte, vine acum să facă ordine în Organizația PNL.

Această mascotă a avut tupeul să spună că a fost șeful de campanie al lui Marian Vasile, fostul și actualul primar de la Studina. Jigodia nu știe că Marian Vasile putea să își anunțe doar candidatura și să petreacă o lună de concediu, cu burta la soare, în Insulele Maldive. Cât de dobitoc poți să fii, pentru a susține că tu ai coordonat campania unui primar care sigur poate fi ales de către locuitorii comunei Studina până la adânci bătrâneți! Cu toate acestea, este de neînțeles prietenia dintre omul extraordinar Marian Vasile și șobolanul Delimano, prietenie pe care actualul primar o afișează peste tot.

Pentru a vă convinge ce înseamnă să fii o hahaleră politică, vă spunem că mascota chiar a fost șef de campanie al candidatului PNL din comuna Milcov. Rezultatul – fix pix un mare rateu, ce l-a trimis din nou pe Delimano printre gunoaiele politicii.

Aceste escroc, care încearcă acum și cu implicarea primarului din Studina, Marian Vasile, cât și a unui alt individ care apare odată la patru ani prin județ, doar pentru a obține un nou mandat de deputat, Gigel Știrbu, vrea să decapiteze conducerea PNL Olt!

Nu am nimic personal cu președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, și chiar dacă între mine și el au apărut unele disensiuni, pot să spun că îl respect atât pe el, cât și echipa cu care a încercat să obțină un rezultat cât mai bun într-un județ sub cod roșu de furtună.

Aceste trei personaje din cadrul PNL Olt doresc cu ardoare să ajungă parlamentari, împărțindu-și posturile în felul următor: primarul comunei Studina, Marian Vasile, locul unu la Senat și președinția Organizației PNL Olt, Gigel Știrbu, locul unu la Camera Deputaților, iar pe locul doi, măscăriciul Delimano.

Dacă pe cei din urmă îi înțelegem, pentru că asemănarea lor cu doi șobolani nu este deloc întâmplătoare, refuzăm să înțelegem de ce OMUL Marian Vasile a putut să cadă și el în cursa în care au intrat șobolanii!

Înainte de toate să țină minte toți cei implicați că de fiecare dată există cineva, acolo, sus, care veghează la bunul mers al lucrurilor!

Îi doresc președintelui PNL, Liviu Voiculescu, cât și tuturor oamenilor care sunt lângă el, să aibă puterea de a face cât mai curând o deratizare totală în rândurile partidului!