În cursul dimineții, pe contul de socializare al Primăriei orașului Balș a apărut o postare prin care se anunța că semaforizarea inteligentă se apropie de final. Primarul oralului, Mădălin Ady Teodosescu ține să le mulțumească personal CNAIR, Poliției Balș, firmei care realizează lucrările, angajaților Primăriei Balș și într-un mod golănesc doamnei senator Siminica Mirea, care conform spuselor primarului își aduce aminte de locuitorii orașului Balș și ai județului o dată la patru ani.

Această ieșire golănească a primarului orașului Balș este una obișnuită, pentru că în afară de miștocăreală, pentru că la capitolul realizări este un mare zero! De ce o mulțumi celor care efectuează lucrările și încasează o sumă destul de mare de bani, de ce o mulțumi angajaților primăriei, ce au salarii babane de bugetari și pe care nu i-am văzut săpând gropile stâlpilor de semafoare și de ce o mulțumi Poliției Balș, care oricum este depășită total de situația creată în trafic.

Mădălin Teodosescu este la al treilea mandat de primar, este președintele Asociației Orașelor din România, este liberal și să nu uite că partidul din care face parte s-a aflat mult timp la guvernare. Noi îi punem o întrebare la care în mod normal al trebui să răspundă punctual: de ce nu a reușit timp de peste zece ani să pună la punct acest sistem de semaforizare și să obțină aprobările și fondurile necesare? În afară de lamentări și acuze aduse la adresa politicienilor din alte partide, primarul orașului Balș are trecut la capitolul realizări probabil cel mai mare zero din România.

Știm foarte bine că fosta senatoare PNL Siminica Mirea, actuală senatoare PSD, a ținut și ține foarte mult la orașul Balș și a încercat prin toate posibilitățile, este drept, uneori limitate, pe care le are prin prisma funcției și poziției politice, să facă lucruri bune pentru locuitorii orașului Balș. Vă reamintim că separatoarele de circulație puse în zona Pădurea Sarului, cât și în alte zone foarte periculoase ale drumului european pe raza județului Olt, se datorează senatoarei Siminica Mirea. De la montarea acestora, în zona Pădurea Sarului nu a mai avut loc nici un accident de circulație soldat cu răniți grav sau morți. Tot Siminica Mirea este cea care în urmă cu puțin timp a declanșat procedura prin care orașul Balș să beneficieze de semaforizare inteligentă. Dacă este cineva în măsură să spună că această realizare îi aparține, atunci nu poate fi decât senatoarea Siminica Mirea.

Pentru orașul Balș a mai făcut în Parlament o serie de interpelări și solicitări pe care nu vrem să le mai amintim acum, deoarece atunci am arăta locuitorilor orașului Balș cine își amintește de ei odată la patru ani… primarul Mădălin Ady Teodosescu, când le cere să îl voteze pentru un nou mandat.