La sfârșitul lunii februarie, începutul lunii martie 2016, cu toate că încă nu era primarul ales al comunei Cungrea, Liviu Voiculescu a adresat o scrisoare atât primului ministru din acea vreme, Dacian Cioloș, cât și președintelui Consiliului Județean, Paul Stănescu, prin care semnala adevăratul dezastru ce reprezenta drumurile ce străbăteau satele Urluiasca Mică, Spătaru și Miești. De ani de zile, primarii ce s-au perindat la conducerea comunei nu reușiseră să aducă pe aceste drumuri doar sporadic câte o mașină de balast plătită la preț de tir încărcat cu televizoare de ultimă generație. Dezinteresul total a făcut ca cea mai mare parte a locuitorilor comunei Cungrea să își piardă încrederea în politicieni și promisiuni mincinoase.

Câștigarea postului de primar al comunei Cungrea nu a însemnat pentru Liviu Voiculescu abandonarea promisiunilor făcute în campania electorală și nici o încercare de a-și clădi mandatul pe minciună. Destul de greu pentru un primar cu o altă coloratură politică decât a guvernului să rezolve ceva pentru locuitori, dar nu imposibil pentru o persoană ce nu pune în prim-plan propriul interes.

În comuna Cungrea s-au realizat multe lucruri bune în ultimul an. În data de 12 octombrie 2017 a avut loc recepția primei rețele de canalizare din istoria comunei, ce permite racordarea a aproximativ 600 de gospodării. Odată cu această rețea a devenit funcțional și sistemul de epurare, așa că o mare parte din locuitorii comunei beneficiază de utilități existente doar la orașe. Zilele trecute a fost eliberat certificatul de urbanism pentru construirea unui pod în satul Spătaru, zona Parc 6 Petrom. Iar azi, așa cum scrie și pe pagina sa de Facebook , ceea ce unii numeau un VIS, a devenit REALITATE. Au fost începute lucrările de asfaltare a drumurilor ce străbat satele Urluiasca Mică, Spătaru și Miești. Valoarea investiției este de peste 260 de miliarde de lei vechi și acest lucru este posibil doar datorită implicării actualului primar Liviu Voiculescu.23632627_1462496840531441_8411202633885502308_o