Senatorul de Olt Paul Stănescu a avut o întâlnire cu pensionarii din mai multe judeţe

Liderul social-democraţilor spune că viața pensionarilor este crunt afectată de măsurile aberante luate de guvernarea actuală de dreapta.

„Oamenii suferă, iar mai-marilor zilei nu le pasă deloc de asta! Din păcate, s-a adeverit tot ceea ce am avertizat încă din campania electorală. Îi lovesc pe pensionari cu tot felul
de decizii cinice: cu creșterea prețurilor, cu privatizarea Sănătății, cu creșterea vârstei de pensionare, cu interzicerea cumulului pensiei cu salariul și cu multe altele. Nu îmi dau seama ce este în sufletul acestor guvernanți. Parcă niciunul dintre ei nu are părinți sau bunici. Așa se poartă! Membrii actualei Puteri pare că nici nu trăiesc în România și că îi urăsc sincer pe pensionari. Altfel nu ar “reforma” Sănătatea pe principiul ultra-liberal “ai bani – trăiești, nu ai bani – mori!””, spune Paul Stănescu.
El mai arată că este multă răutate și dispreț din partea acestei Coaliții față de pensionari.

„Cîțu și Turcan îi consideră niște asistați sociali și chiar așa îi tratează. Ca și cum nu ar fi muncit o viață întreagă! Ca și cum ar fi o povară pentru societate! Ca și cum nu ar fi contribuit și nu ar avea dreptul fundamental la pensie! Ca și cum stau cu mâna întinsă la Cîțu și la Turcan! Este revoltător și i-am asigurat pe pensionari că aceste lucruri nu vor rămâne așa! Nu putem accepta asta! Vom anula toate deciziile rele îndreptate împotriva pensionarilor. Îi vom apăra pe pensionari, la fel cum îi vom apăra și pe copii. Fiindcă părinții și copiii sunt cele mai dragi persoane din viața oricui.

Știu că pensionarii români sunt oameni de nădejde. Anul trecut, în plină pandemie, am văzut mulți bătrâni la secțiile de votare. Deși erau categoria cea mai vulnerabilă, ei au venit să voteze și asta a contat enorm pentru revenirea PSD pe prima poziție.

De aceea, le-am transmis azi un mesaj din suflet: aveți tot respectul meu și sunt absolut convins că împreună vom da jos acest Guvern, ca să readucem bunăstarea pentru pensionari și pentru toți românii. Aveți încredere în noi!”,
 a conchis Paul Stănescu.