Procurorii DNA au dovedit jaful banului public făcut în Slatina de către gruparea mafiotă condusă de Darius Vâlcov, Minel Prina şi nimeni altul decât city managerul Cristi Cismaru. Acest individ, care şi-a pus semnătura pe toate ordinele de plată ale clanului mafiot, încă are tupeul să stea liniştit pe funcţia bine plătită de contribuabilii Slatinei şi să execute ordinele pe care le primeşte de la foştii săi şefi. Înainte de a fi city manager a fost administrator al societăţii parte din grupul infracţional – Enero Prod – Olt Tv!

  • Denunţătoarea Bărbulescu Andra specifică în denunţ: ,,În anul 2009, Vâlcov Bogdan Darius mi-a cerut să devin administrator al SC ENERO PROD SRL, firmă care opera televiziunea locală OLT TV. În cursul anului 2011, întrucât aveam nevoie de bani pentru achiziţionarea unor echipamente pentru televiziune, i-am cerut lui Vâlcov Bogdan Darius, iar acesta mi-a dat un milion de lei în numerar!!!

Pentru a justifica introducerea în acte a banilor, la indicaţia lui Vâlcov Bogdan Darius am încheiat un contract fictiv de împrumut cu Ţiganu Loredana, ce reprezenta firma SC CAFMIN SRL.”

În această perioadă, Cristi Cismaru era administrator al SC ENERO PROD SRL şi a ştiut de provenienţa banilor! La fel era administrator şi în momentul primirii banilor sub formă de sponsorizare de la SC HIDROSERV SA, precum şi în momentul derulării contractului de retehnologizare prin programul REGIO. Practic, până la sfârşitul lunii octombrie 2012, când a trecut prima probă a concursului unde a fost singurul participant, Cristi Cismaru era parte componentă a mafiei locale. De fapt, în cadrul primăriei, în funcţia de city manager era nevoie tot de un ,,frate” mafiot care execută orbeşte ordinele primite.

Nu mai trebuie să vorbim de implicarea directă în grupul mafiot al actualului city manager, ci despre faptul că într-o primărie cu un primar interimar PSD, cu o majoritate PSD în Consiliul local, un asemenea individ încă mai este ţinut în funcţie şi gestionează bugetul oraşului.

Cristi Cismaru este vărul lui Darius Vâlcov şi fin al puşcăriaşului Minel Prina!

Cristi Cismaru a fost audiat de DNA de mai multe ori în cazul frăţiei mafiote din Slatina! Cristi Cismaru se ocupă în continuare de licitaţiile din oraş, aşa cum primeşte indicaţii de la frăţie!

Cristi Cismaru a ascuns de DNA acte din primărie!

Cristi Cismaru a fost colector al şpăgilor!

În acest moment, când organizaţia PSD încearcă să îşi spele obrazul în faţa locuitorilor municipiului Slatina prin alegerea în funcţia de primar interimar a unei persoane tinere, oneste şi mai ales care nu a fost implicată în niciun fel de scandal, imaginea este în continuare terfelită de Cristi Cismaru!

De ce nu înţelege actualul primar interimar, Emil Popa, că un individ de teapa lui Cristi Cismaru nu trebuie să mai apară în incinta primăriei, să nu mai semneze ordine de plată, să nu mai gestioneze după indicaţii licitaţiile, să nu mai apară în mass – media sub masca propovăduitorului Ioan Gură de Aur!

Cristi Cismaru este o mare pată pe imaginea primăriei şi a PSD Olt!

Sau poate că cei din conducerea PSD au avut locul lor în frăţia mafiei şi acum le este teamă de ce ştie Cristi Cismaru?

Oricum, să vă fie Ruşine pentru că nu aveţi curajul să terminaţi cu mafia din primărie!