Ultimul sondaj de opinie i-a scos din cap fumurile candidatului PSD pentru funcția de primar al orașului Scornicești, fostul milițian George Brânaru. Dezastrul pe care Organizația PSD Scornicești îl va avea la alegerile locale se va răsfrânge în mod direct asupra celor care au crezut că dintr-o mârțoagă poți să faci un cal de curse.

Puțini dintre locuitorii Scorniceștiului cunosc faptul că George Brânaru nu s-a clasat nici pe departe în sondajele de opinie pe primul loc! A avut un procent de mijloc, fiind depășit de alți trei colegi de partid luați în calcul, fostul primar Constantin Nedelea fiind cel pe care locuitorii îl preferau candidat al PSD și a avut în fața lui George Brânaru peste 27 de procente. Faptul că se află pe lista de consilieri locali nu îi încălzește cu nimic pe cei care îl simpatizează și foarte sigur voturile celor care îl preferau pe Constantin Nedelea primar se vor îndrepta către actualul primar Ion Prioteasa, candidat din partea Pro România și viceprimarul liberal Daniel Tudor.

Lupta pentru supremație se va duce între cei doi, dar rezultatul sondajului de opinie îl dă de pe acum câștigător pe liberalul Daniel Tudor. Cu toată implicarea Organizației PSD Scornicești, ce trebuie să recunoaștem că are în componență oameni respectați în oraș și cu toate manevrele din umbră ale afaceriștilor miliardari care se cred stăpânii orașului Scornicești, PSD va primi de data aceasta nu o palmă ca la alegerile trecute, ci un pumn zdravăn, ce o să îi facă knock out.

George Brânaru este un individ care habar nu are de administrația locală și crede că primăria este o mașină de cusut la care angajații lucrează cearceafuri și fețe de pernă pentru spital, pe care să le vândă cu prețuri de zece ori mai mari decât cele de pe piață. Aceasta este o altă poveste și nu face deocamdată obiectul articolului de față.

Pe lângă toate acestea, George Brânaru nu are nici cel puțin, așa cum zice românul, moacă de primar. El este un om arogant, plin de sine și prin protecția de care se bucură în PSD se crede buricul târgului. De ce nu vă întrebați unde a fost candidatul PSD până în momentul în care i-a fost anunțată candidatura? Puțin l-a interesat pe George Brânaru de ceea ce se întâmplă în oraș și mai ales de locuitorii acestuia! El avea lucruri mai importante de făcut – să-i meargă afacerile personale și să stea bine mersi pe salariul de la stat.

Locuitorii orașului Scornicești ar trebui să înțeleagă că lângă ei, cu bune și cu rele, a fost doar primarul Ion Prioteasa și viceprimarul Tudor Daniel. Chiar dacă de multe ori orgoliile politice ale celor doi i-au aruncat într-o extremă sau alta, tot ei au fost cei la care ați mers cu jalba în proțap. Nu s-au făcut lucruri extraordinare în Scornicești, dar sunt foarte multe lucruri de făcut și nu le poate rezolva decât cineva care în ultimul timp a lucrat în Primărie și cunoaște foarte bine situația din teren. Poate că din nou votanții din orașul Scornicești vor dovedi că sunt oameni adevărați și nu se vor lăsa influențați de pungile cu preparate din carne și milionul pe care îl oferă miliardarii Scorniceștiului. Aceștia nu vor decât să aibă o marionetă , pe George Brânaru, în funcția de primar și care să le apere interesele de subjugare a orașului.

Procentul de 22 pe care îl are în acest moment George Brânaru se ridică aproape de genunchiul unei broaște oloage ce nu mai poate sări. Nu are rost ca votul ce poate determina o conducere adevărată pentru orașul Scornicești să fie irosit pe un individ care în momentul în care va pierde alegerile va dispărea pentru următorii patru ani!